Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Wolfsburg İddaa Tahmini 18.09.2022

18 Eylül Pazar akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde, lider Union Berlin ile Play Out hattındaki Wolfsburg karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.48, Wolfsburg galibiyetine ise 3.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.84 oran kazandırıyor.

Bundesliga Lideri Union Berlin

Almanya Bundesliga’nın yeni lideri Union Berlin oldu. UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında US Gilloise’ye iç sahada 1-0 kaybeden Urs Fischer’in öğrencileri, Avrupa dönüşü Almanya Bundesliga’da namağlup performansını Köln deplasmanında 3 puanla taçlandırdı ve liderlik koltuğuna oturdu. Ligde sezona harika bir başlangıç yapan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Braga mağlubiyetiyle birlikte ilk 2 haftadan puan çıkaramadı. Bundesliga sahnesinde 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran ve rakip fileleri 13 kez havalandıran Union Berlin, Mainz 05 ve Bayern Münih karşısında 1’er puana razı gelirken, Hertha Berlin, Leipzig, Schalke 04 ve Köln karşısında ise kazanmayı bildi. Ligin en formda takımı milli ara öncesi sahasında Wolfsburg’u konuk edecek.

Wolfsburg İlk Galibiyetini Aldı

Maxence Lacroix’in golü Frankfurt deplasmanında galibiyeti getirirken, Wolfsburg yeni sezonda ilk kez kazandı. Geçen sezonu kümede kalma mücadelesiyle geçiren konuk ekip, yeni sezonda göreve Niko Kovac’ı getirirken, teknik adam ve transfer hamleleri kötü gidişata çare olmadı. İlk 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen konuk ekip, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanında 1-0’lık skorla aldı. Tam 5 hafta sonra kalesini gole kapatmayı başaran Wolfsburg, milli ara öncesi son Avrupa şampiyonu karşısında aldığı galibiyetle umutlandı. 6 maçtan 5 puan çıkarabilen ve ligin Play Out hattında yer alan konuk ekip, galibiyetlerine Union Berlin karşısında devam etmek istiyor. Kovac ve öğrencileri namağlup performansıyla liderlik koltuğunda oturan Union Berlin karşısına çıkacak.

Union Berlin – Wolfsburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Danilho Doekhi sakat. Wolfsburg cephesinde ise Patrick Wimmer, Yannick Gerhardt ve Jonas Wind’in sakatlığı bulunuyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Sahaya Almanya Bundesliga’nın yeni lideri olarak çıkacak olan Union Berlin, Avrupa mağlubiyetinin ardından bir kez daha teselliyi Almanya Bundesliga’da bulacak ve haftayı iç sahada galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.06

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin, Almanya Bundesliga sahnesinde namağlup yürüyüşünü 3 puanla sürdürdü. Ev sahibi Wolfsburg karşısında 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.