LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Sevilla İddaa Tahmini 18.09.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta mağlup olan Villarreal bu hafta iç sahada, Sevilla karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 17.15’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Villarreal ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.75, beraberlik 3.70, Sevilla kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Villarreal Deplasmanda Kaybetti

Villarreal, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanından puansız döndü. Benito Villamarin’de Moreno ve Jackson ile net fırsatlar bulmalarına rağmen değerlendiremediler. La Liga’da bu sezon ilk kez mağlubiyet yüzü gören Unai Emery’nin öğrencileri, hafta içi ise Konferans Ligi mesaisindeydi. Hapoel Beer Sheva’ya konuk olan Villarreal, rakibini 2-1 mağlup ederek grupta 2’de 2 yaptı. La Liga’da 5 haftada sonunda 10 puan toplayan Villarreal, 5 sırada yer alıyor. Bu hafta La Ceramica’da Sevilla’yı konuk edecek Villarreal’de Juan Foyth ve Manuel Trigueros’un sakatlıkları var.

Sevilla Galibiyeti Kaptı

Sevilla, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Sevilla, rakibini 3-2 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. İlk 4 haftada galibiyet ile tanışamayan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, Espanyol karşısında sezonun ilk galibiyetini aldı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag deplasmanına konuk olan Sevilla, Danimarka’dan golsüz beraberlik ile döndü. La Liga’da bu hafta Villarreal’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao ve Jesus Corana sakat. Erik Lamela’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Villarreal – Sevilla Maç Bilgileri

Villarreal – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Juan Foyth ve Manuel Trigueros’un sakatlıkları var. Sevilla’da Marcao ve Jesus Corana sakat. Erik Lamela’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Papu Gomez, Jose Angel Carmona, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Villarreal, taraf bahsinde maçında favorisi ama Sevilla, geçen hafta Espanyol deplasmanında kazanarak moral buldu. Hücum aksiyonlarında da başarılı bir maç çıkarttılar. Villarrreal favori ama Sevilla’dan bu hafta da reaksiyon bekliyorum. Karşılıklı gol var tercihini ön planda tutuyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal’de puan kayıpları devam etti. La Ceramica’da konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar.