İskoçya Ukrayna İddaa Tahmini 21.09.2022

UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup 4. hafta kapsamında sahne alacak mücadelede, İskoçya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak mücadeleye, Hampden Park ev sahipliği yapacak.

Bets10, İskoçya galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.20, Ukrayna galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.57 olarak verilmiş.

İskoçya Hücum Hattında Etkili

2022 Dünya Kupası şansını Play Off Yarı Finali Turu’nda kaybeden İskoçya, mağlup olduğu Ukrayna ile UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup kapsamında karşı karşıya gelecek. Steve Clarke ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası yolunda rakibine 3-1’lik skorla teslim olmuştu. F Grubu’nu 2. sırada tamamlayan ve Play Off hakkı kazanan İskoçya, grupta son 6 maçını kazanarak harika bir yükseliş yakalamıştı. Aynı etkiyi Play Off maçında sergileyemediler. UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup kapsamında ise 3 maçtan 6 puan toplamayı başaran İskoçya, Ermenistan’ı hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup ederken, İrlanda Cumhuriyeti deplasmanından ise 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Dünya Kupası’na gidememenin hayal kırıklığı ev sahibinde devam ederken, İskoçya grupların ardından istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi son 10 maçının 9’unda skor üretmeyi başardı ve hücumda etkili oldu.

Savaş Mağduru Ukrayna

Ukrayna milli takımı ise 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda namağlup bir performans ortaya koyarken, 8 maçtan alınan 2 galibiyet, 6 beraberlik liderlik koltuğu için yeterli olmadı. 2. sırada yer alan ve Play Off hakkı elde eden Ukrayna, Yarı Final maçında İskoçya engelini 3-1’lik galibiyetle geçerken, 2022 Dünya Kupası gruplarına bir adım kala Galler’e kaybetti. 1-0’lık mağlubiyetle Dünya Kupası hayalleri suya düşen Ukrayna, UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup kapsamında çıktığı 3 maçtan ise 2 galibiyet, 1 berberlikle 7 puan topladı. Savaş mağduru olmasına karşın, kolay maç kaybetmeyen konuk ekip, son 13 maçta sadece Galler’e mağlup oldu. Oleksandr Petrakov ve öğrencileri, iki kulvarda birden kolay kolay maç kaybetmiyor.

İskoçya – Ukrayna Maç Bilgileri

İskoçya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hampden Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İddaa Tahmini

Hücum hattındaki etkisiyle dikkat çeken İskoçya, son 10 maçın 9’unda skor üretti. Ukrayna ise iki kulvarda birden iyi mücadelesiyle dikkat çekerken, son 13 maçtan sadece 1 mağlubiyet aldı. İki takımında etkisini sürdüreceğini ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İskoçya iç saha avantajıyla, zor günler geçiren Ukrayna karşısında rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, rakibine gol şansı tanımadı.