Fransa Avusturya İddaa Tahmini 22.09.2022

S Sport ve S Sport Plus ekranlarından 22 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1 Grup mücadelesinde, Fransa ile Avusturya karşı karşıya gelecek.

intobet, Fransa galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Avusturya galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.23, beraberliğe 4.33, konuk ekibe ise 6.92 oran veriyor.

Fransa Galibiyet Peşinde

2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk kupasını kaldıran Fransa, Didier Deschamps önderliğinde 2022 Dünya Kupası’na favoriler arasında başlayacak. Avrupa Elemeleri D Grubu’nda namağlup bir performans sergileyen ev sahibi, 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı ve namağlup performansıyla doğrudan Dünya Kupası biletini cebine koydu. Fransa cephesinde en büyük şok UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup kapsamında yaşarken, 4 maçtan galibiyet çıkaramadı. İç sahada Danimarka ve Hırvatistan’a kaybeden Fransa, deplasmanda ise Hırvatistan ve Avusturya ile berabere kaldı. 3 aylık aranın ardından sahalara geri dönecek olan Fransa, ilk galibiyetini almak istiyor. 2022 Dünya Kupası öncesi son provalarını yapacak olan ev sahibi, A Ligi 1. Grupta en zayıf halka olmaktan kurtulmak istiyor.

Avusturya Sürpriz Peşinde

2022 Dünya Kupası hayallerine Play Off Turu Yarı Final eşleşmesinde aldığı Galler mağlubiyetiyle veda eden Avusturya, yeni bir döneme başladı. Göreve Ralf Rangnick’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk testini UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta veriyor. 4 maçtan 4 puan çıkarabilen Avusturya, deplasmanda Hırvatistan’ı mağlup etmeyi başarırken, iç sahada Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Danimarka karşısında ise hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olan konuk ekip, bu hafta grupta kader maçlarından birine çıkacak. 2 puan üzerinde yer aldığı Fransa’ya deplasmanda konuk olacak olan Avusturya, kazanması halinde ise 2. sıradaki Hırvatistan’ı yakalama şansına sahip.

Fransa – Avusturya Maç Bilgileri

Fransa – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de France Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

Son Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde tam 4 maçtır kazanamıyor. Ev sahibi kabusa Avusturya karşısında son verecek ve iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.82

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mbappe ve Giroud’un golleriyle kazanan Fransa, en alt sıradan kurtulmayı başardı. Ev sahibi 2 golle 3 puana uzanırken, rakibine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.