İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.09.2022

UEFA Uluslar Ligi sahnesinde 22 Eylül Perşembe günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Fransa – Avusturya: H1, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; S Sport ve S Sport Plus ekranlarından 22 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1 Grup mücadelesinde, Fransa ile Avusturya karşı karşıya gelecek. 2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk kupasını kaldıran Fransa, Didier Deschamps önderliğinde 2022 Dünya Kupası’na favoriler arasında başlayacak. Avrupa Elemeleri D Grubu’nda namağlup bir performans sergileyen ev sahibi, 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı ve namağlup performansıyla doğrudan Dünya Kupası biletini cebine koydu. Fransa cephesinde en büyük şok UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup kapsamında yaşarken, 4 maçtan galibiyet çıkaramadı. İç sahada Danimarka ve Hırvatistan’a kaybeden Fransa, deplasmanda ise Hırvatistan ve Avusturya ile berabere kaldı. 3 aylık aranın ardından sahalara geri dönecek olan Fransa, ilk galibiyetini almak istiyor. 2022 Dünya Kupası öncesi son provalarını yapacak olan ev sahibi, A Ligi 1. Grupta en zayıf halka olmaktan kurtulmak istiyor. 2022 Dünya Kupası hayallerine Play Off Turu Yarı Final eşleşmesinde aldığı Galler mağlubiyetiyle veda eden Avusturya, yeni bir döneme başladı. Göreve Ralf Rangnick’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk testini UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta veriyor. 4 maçtan 4 puan çıkarabilen Avusturya, deplasmanda Hırvatistan’ı mağlup etmeyi başarırken, iç sahada Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Danimarka karşısında ise hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olan konuk ekip, bu hafta grupta kader maçlarından birine çıkacak. 2 puan üzerinde yer aldığı Fransa’ya deplasmanda konuk olacak olan Avusturya, kazanması halinde ise 2. sıradaki Hırvatistan’ı yakalama şansına sahip. Son Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde tam 4 maçtır kazanamıyor. Ev sahibi kabusa Avusturya karşısında son verecek ve iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

Hırvatistan – Danimarka: KGVAR, 1.92 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Hırvatistan sahasında Danimarka’yı konuk edecek. 22 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesi, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek takımlar arasında yer alan Hırvatistan, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta 4 haftayı geride bırakırken, 7 puanla 2. sırada yer aldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup geçiren Zlatko Dalic’in öğrencileri, yenilmezlik serisini UEFA Uluslar Ligi’nde çıktığı Avusturya mücadelesiyle kaybetti. 2. hafta iç sahada aldığı 1-1’lik Fransa beraberliğiyle toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, son 2 haftada ise önce Danimarka ardından Fransa’yı deplasmanda 1-0’lık skorlarla mağlup ederek yükselişe geçti. Lider ile arasındaki puan farkını bitime 2 hafta kala 2’ye indiren Hırvatistan, bu hafta lider Danimarka karşısında bir kez daha kazanarak, son haftaya lider girmek istiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda boy gösteren Danimarka, 10 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlikle 27 puan toplamayı başardı ve namağlup lider olarak 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda yer aldı. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup kapsamında ise 4 maçtan 9 puan toplamayı başaran Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, Dünya Kupası’nda yer alan 2 takımın bulunduğu grupta iyi bir performans sergiledi. Liderlik koltuğunda oturan Danimarka, bu hafta Hırvatistan deplasmanında kazanması halinde liderliği garantileyecek. Tek mağlubiyetini aldığı Hırvatistan karşısına deplasmanda çıkacak olan konuk ekip, ilk maçtaki hatasını telafi etmek istiyor. Son 14 maçta 1 mağlubiyet alan Danimarka, iki kulvarda birden kolay lokma olmadığını ispatladı. 2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Hırvatistan ve Danimarka, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde liderlik için karşı karşıya geliyor. İki takımında 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Kazakistan – Belarus: MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında, Kazakistan ile Belarus karşı karşıya geliyor. 22 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta ilk 4 haftaya damga vuran takım Kazakistan oldu. 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde liderlik koltuğunda oturuyor. Magomed Adiev göreve geldikten sonra takımına mağlubiyet yaşatmadı. Sadece Belarus karşısında 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Kazakistan, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda sergilediği kötü performansı unutturdu. 4 maçta 6 kez rakip fileleri havalandıran ve kalesinde 2 gole izin veren Kazakistan, bu hafta Belarus engelini galibiyetle geçmesi halinde liderlik koltuğunu garantileyecek. Son 2 maçtan alınacak 1’er puan ise yine liderlik koltuğu için yetiyor. Ev sahibi büyük bir avantajla Belarus karşısına çıkacak. UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında ilk 4 haftanın en zayıf halkası Belarus. Georgi Kondratjev ve öğrencileri 4 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramazken, 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle 2 puan topladı ve en alt sıraya demir attı. Bitime 2 hafta kala konuk ekip düşme tehlikesi yaşıyor. Bu hafta mağlup olmaları halinde son sırayı garantileme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Slovakta ve Azerbaycan karşısında mağlup olan konuk ekip, iç sahada Kazakistan ve Azerbaycan ile berabere kaldı. 4 maçta sadece 1 gol bulan Belarus, hücum hattında hiçbir varlık gösteremedi. Toparlanmakta zorlanan Belarus, düşme tehlikesine rağmen Kazakistan deplasmanında güven vermedi. 4 maç sonunda namağlup bir performans ortaya koyan ve liderlik koltuğunda oturan Kazakistan, grupta galibiyeti bulunmayan Belarus karşısıdna galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 6.91

Bets10 Bahis Oranı: 48.3