Hırvatistan Danimarka İddaa Tahmini 22.09.2022

Hırvatistan sahasında Danimarka‘yı konuk edecek. 22 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesi, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hırvatistan galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.25, Danimarka galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.25, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Hırvatistan Liderliği Hedefliyor

2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek takımlar arasında yer alan Hırvatistan, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta 4 haftayı geride bırakırken, 7 puanla 2. sırada yer aldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup geçiren Zlatko Dalic’in öğrencileri, yenilmezlik serisini UEFA Uluslar Ligi’nde çıktığı Avusturya mücadelesiyle kaybetti. 2. hafta iç sahada aldığı 1-1’lik Fransa beraberliğiyle toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, son 2 haftada ise önce Danimarka ardından Fransa’yı deplasmanda 1-0’lık skorlarla mağlup ederek yükselişe geçti. Lider ile arasındaki puan farkını bitime 2 hafta kala 2’ye indiren Hırvatistan, bu hafta lider Danimarka karşısında bir kez daha kazanarak, son haftaya lider girmek istiyor.

Danimarka Yerini Korumak İstiyor

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda boy gösteren Danimarka, 10 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlikle 27 puan toplamayı başardı ve namağlup lider olarak 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda yer aldı. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup kapsamında ise 4 maçtan 9 puan toplamayı başaran Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, Dünya Kupası’nda yer alan 2 takımın bulunduğu grupta iyi bir performans sergiledi. Liderlik koltuğunda oturan Danimarka, bu hafta Hırvatistan deplasmanında kazanması halinde liderliği garantileyecek. Tek mağlubiyetini aldığı Hırvatistan karşısına deplasmanda çıkacak olan konuk ekip, ilk maçtaki hatasını telafi etmek istiyor. Son 14 maçta 1 mağlubiyet alan Danimarka, iki kulvarda birden kolay lokma olmadığını ispatladı.

Hırvatistan – Danimarka Maç Bilgileri

Hırvatistan – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Poljud Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan’ın 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Domiknik Livakovic, Domagoj Vida, Duje Caleta Car, Josko Gvardiol, Sime Vrsaljko, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Andre Kramaric, İvan Perisic, Ante Rebic.

Danimarka’nın 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Hırvatistan ve Danimarka, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde liderlik için karşı karşıya geliyor. İki takımında 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Hırvatistan iç sahada Danimarka’yı mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu. Kazananları tebrik ederiz.