Kazakistan Belarus Bahis Tahmini 22.09.2022

UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında, Kazakistan ile Belarus karşı karşıya geliyor. 22 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

intobet, Kazakistan galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.00, Belarus galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.62 oran kazandırıyor.

Kazakistan Zirvede Doludizgin

UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta ilk 4 haftaya damga vuran takım Kazakistan oldu. 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde liderlik koltuğunda oturuyor. Magomed Adiev göreve geldikten sonra takımına mağlubiyet yaşatmadı. Sadece Belarus karşısında 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Kazakistan, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda sergilediği kötü performansı unutturdu. 4 maçta 6 kez rakip fileleri havalandıran ve kalesinde 2 gole izin veren Kazakistan, bu hafta Belarus engelini galibiyetle geçmesi halinde liderlik koltuğunu garantileyecek. Son 2 maçtan alınacak 1’er puan ise yine liderlik koltuğu için yetiyor. Ev sahibi büyük bir avantajla Belarus karşısına çıkacak.

Zayıf Halka Belarus

UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında ilk 4 haftanın en zayıf halkası Belarus. Georgi Kondratjev ve öğrencileri 4 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramazken, 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle 2 puan topladı ve en alt sıraya demir attı. Bitime 2 hafta kala konuk ekip düşme tehlikesi yaşıyor. Bu hafta mağlup olmaları halinde son sırayı garantileme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Slovakta ve Azerbaycan karşısında mağlup olan konuk ekip, iç sahada Kazakistan ve Azerbaycan ile berabere kaldı. 4 maçta sadece 1 gol bulan Belarus, hücum hattında hiçbir varlık gösteremedi. Toparlanmakta zorlanan Belarus, düşme tehlikesine rağmen Kazakistan deplasmanında güven vermedi.

Kazakistan – Belarus Maç Bilgileri

Kazakistan – Belarus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Astana Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kazakistan’ın 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Belarus’un 11’i Belli mi?

Belarus’un muhtemel kadrosu: Gutor, Martinovich, Naumov, Polyakov, Matvejchik, Dragun, Kovalev, Maevski, Stasevich, Nekhajchik, Laptev.

İddaa Tahmini

4 maç sonunda namağlup bir performans ortaya koyan ve liderlik koltuğunda oturan Kazakistan, grupta galibiyeti bulunmayan Belarus karşısıdna galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Kazakistan iç sahada 2 golle 3 puana uzanırken, UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta liderliği bitime 1 hafta kala garantiledi. Kazananları tebrik ederiz.