Bosna Hersek Karadağ Bahis Tahmini 23.09.2022

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçında, Bosna Hersek ile Karadağ karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Bosna HersekKaradağ arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bosna Hersek kazanır 1.78, beraberlik 3.60, Karadağ kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Bosna Hersek Favori Taraf

Bosna Hersek, grupta 8 puana sahip ve lider konumda. Oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Henüz mağlubiyetleri bulunmuyor. Bugün karşılaşacakları Karadağ’ın 1 puan önündeler. Haziran ayında Karadağ ve Finlandiya maçlarına çıkan Ivaylo Petev’in öğrencileri, bu maçlarda 4 puan toplamıştı. Karadağ ile 1-1 berabere kalan Bosna Hersek, Finlandiya’yı ise 3-2 ile geçti. İç sahada oynadıkları 2 maçı da kazanmayı başaran Bosna Hersek, bugün Karadağ karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Bosna Hersek’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Karadağ Sürpriz Peşinde

Karadağ’ın grupta liderlik şansı devam ediyor. Grupta oynadıkları 4 maçta 7 puan topladılar. Bugün karşılaşacakları lider Bosna Hersek’in sadece 1 puan gerisindeler. Berabere kalsalar bile son maçta liderlik şansları var. Grupta tek mağlubiyetini Finlandiya deplasmanında alan Karadağ, Haziran ayında oynadığı 2 maçta Bosna Hersek ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından Romanya’yı deplasmanda 3-0 mağlup ettiler. Bosna Hersek deplasmanında kolay bir maç olmayacak ama Karadağ’ın şansı da pek az değil.

Bosna Hersek – Karadağ Maç Bilgileri

Bosna Hersek – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Brych. Mücadele Bilino Polje Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bosna Hersek'in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Sead Kolosinac, Dennis Hadzikadunic, Amel Ahmedhodzic, Miroslav Stevanovic, Rade Krunic, Sanjin Prcic, Miralem Pjanic, Haris Duljevic, Luka Menalo, Edin Dzeko

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Milan Mijatovic, Risto Radunovic, Zarko Tomasevic, Igor Vujacic, Marko Vesovic, Aleksandar Scekic, Marko Jankovic, Nikola Krstovic, Vukan Savicevic, Vladimir Jovocic, Stefan Mugosa

İddaa Tahmini

Bosna Hersek maçın favorisi. Grupta oynadıkları 4 maçta 8 punaları var ve henüz mağlubiyet yüzü görmediler. Karadağ’da grupta tek yenilgi aldı ve Finlandiya’ya deplasmanda kaybetti. Bosna Hersek, kalite olarak rakibinden daha önde. Bosna Hersek’den galibiyet beklentim var. Karadağ’ı iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bosna Hersek, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Karadağ karşısında 1-0 kazandılar ve bitime 1 maç kala A Ligine yükselmeyi garantilediler.