Finlandiya Romanya İddaa Tahmini 23.09.2022

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçlar heyecanı devam ediyor. Romanya deplasmanda, Finlandiya’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinde takip edilebilecek.

Finlandiya ile Romanya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Finlandiya galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.10, Romanya galibiyetinin ise 3.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Finlandiya Galibiyet Peşinde

Finlandiya, grupta 3. sırada yer alıyor. Oynadıkları 4 maç sonunda 4 puanları var. Bugün ise son sıradaki Romanya’yı konuk edecekler. Haziran ayında 2 maç oynayan Finlandiya, bu maçlardan puan çıkartamamıştı. Markku Kanerva’nın öğrencileri, Romanya’ya deplasmanda 1-0, Bosna Hersek’e ise deplasmanda 3-2 kaybetti. Grupta oynadığı son 2 maçtan da puan alamadan ayrılan Finlandiya’nın liderlik şansı da iyice azaldı. Finlandiya’nın grupta tek galibiyeti var ve bu galibiyeti de Karadağ karşısında aldıklarını belirtelim. Maç öncesinde Finlandiya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya’nın İşi Zor

Romanya, grupta son sırada yer alıyor. 4 maç sonunda grupta sadece tek galibiyet alabildiler. İlk 2 maçta puan alamayan Rumenler, grubun 3. maçında konuk ettiği Finlandiya’yı 1-0 mağlup etmiş ve grupta ilk galibiyetini almıştı. Bugün ise Finlandiya ile deplasmanda karşılaşacaklar. Grupta oynadığı son maçta ise Karadağ’a 3-0 kaybeden Romanya’nın son sırada yer aldığını belirtelim. Bugün Finlandiya deplasmanında kazanırlarsa, 3. sıraya yükselecekler. Gol sorunu yaşayan Romanya’nın grupta oynadığı 4 maçta sadece 1 gol atabildiğini de belirtelim.

Finlandiya – Romanya Maç Bilgileri

Finlandiya – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Helsinki Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finlandiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Ilmari Niskanen, Richard Jensen, Miro Tenho, Sauli Vaisanen, Mikael Soisalo, Urho Nissila, Rasmus Schüller, Lucas Lingman, Benjamin Kallman, Teemu Pukki

Romanya'nn ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Cristian Manea, Vlad Chiricheş, Andrei Burca, Nicuşor Bancu, Razvan Marin, Marius Marin, Alexandru Maxim, Valentin Mihaila, Marius Ştefanescu, George Puşcaş

İddaa Tahmini

Finlandiya’nın gruptan lider çıkma şansı bulunuyor ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Haziran ayında oynadıkları 2 maçı da kaybettiler. Romanya ise grubun son sırasında bulunuyor. Tek galibiyetini bugün konuk olacakları Finlandiya karşısında almışlardı. İki takımın arasında oynadığı ilk maç 1-0 sona ermişti. Yine düşük skorlu bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.52

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Finlandiya, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Romanya ile 1-1 berabere kaldılar.