İtalya İngiltere İddaa Tahmini 23.09.2022

23 Eylül Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesinde, İtalya ile İngiltere kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, İtalya galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.25, İngiltere galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

İtalya’nın Galibiyete İhtiyacı Var

İtalya cephesinde ağır darbeler devam ediyor. EURO 2020 şampiyonu 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi başaramadı ve 1958 yılından itibaren 2018 yılına kadar katılmayı başardığı Dünya Kupası’na üst üste 2. kez gidemedi. Rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çevirmek zorunda kalan ev sahibi, A Ligi 3. Grup kapsamında çıktığı 4 maçtan 5 puan topladı. Grupta ilk mağlubiyetini son haftaya Almanya karşısında deplasmanda 5-2’lik skorla alan Mancini ve öğrencileri, bitime 2 hafta kala liderin 2 puan gerisinde kaldı. İlk maçta golsüz berabere kaldığı İngiltere’yi sahasında konuk edecek olan İtalya’nın toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Liderlik şansı devam eden İtalya, düşme tehlikesinden ise sadece 3 puan uzaklıkta. Grupta kader maçlarından birine çıkacak olan ev sahibi gözünü 3 puana dikti.

İngiltere Son Sırada

Konuk ekip İngiltere ise 2022 Dünya Kupası biletini elemelerde namağlup bir performansla cebine koyarken, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ise zor günler geçiriyor. Gareth Southgate ve öğrencileri Avrupa Elemeleri I Grubu’nda 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan topladı ve şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu bizlere gösterdi. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup serüvenine ise puan kayıplarıyla başlayan konuk ekip, 4 maçtan galibiyet çıkaramadı. 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle yoluna devam eden ve son sırada yer alan İngiltere, ilk maçta golsüz berabere kaldığı İtalya’ya deplasmanda konuk olacak. Son hafta evinde Macaristan’a 4-0 kaybeden konuk ekip, büyük şokun etkilerini üzerinden atmak istiyor. Düşme tehlikesi yaşayan İngiltere, İtalya deplasmanında galibiyet arayacak. Son sıradan kurtulmak için galibiyete ihtiyaçları var.

İtalya – İngiltere Maç Bilgileri

İtalya – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakem Gil Manzano. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İtalya takımında önemli bir eksik bulunmuyor. İngiltere cephesinde ise John Stones’in sakatlığı bulunuyor.

İtalya’nın 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar Ligi sahnesinde aradığı başarıyı bulamayan İtalya ve İngiltere, bitime 2 hafta kala yükselişe geçmek istiyor. İki takımında mücadelede zorlanmadan skor üreteceğini ve dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.00

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya iç sahada İngiltere’yi, Giacomo Raspadori’nin ikinci yarıda attığı tek golle mağlup etti. Ev sahibi kritik galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başardı.