Avusturya Hırvatistan İddaa Tahmini 25.09.2022

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu‘nun en zayıf halkası Avusturya ile lider Hırvatistan, 25 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 21:45.

intobet, Avusturya galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.20, Hırvatistan galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Avusturya Düşme Tehlikesinde

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta açılışı Hırvatistan deplasmanında 3-0’lık galibiyetle yapan Avusturya, yeni hocası Ralf Rangnick önderliğinde harika bir zafere imza atarken, son 4 hafta puan kayıplarıyla geçti. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen ev sahibi, şimdi ise UEFA Uluslar A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşıyor. 4 maç sonunda 4 puanı bulunan Avusturya, son 2 haftada önde Danimarka ardından Fransa’ya deplasmanda 2-0’lık skorlarla teslim oldu. Grupta tek galibiyetini Hırvatistan’a karşı alan Avusturya, son maçında tekrar Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Son sırada yer alan ev sahibi, küme düşmekten kurtulmak istiyorsa, kazanmak zorunda. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Avusturya, teknik adam değişikliğinin ardından yeniden zor günler geçirmeye devam etti. Ragnick’in tahtı üst üste kayıplarla sallanmaya devam ediyor.

Hırvatistan 4 Haftadır Kaybetmiyor

2022 Dünya Kupası F Grubu’nda mücadele edecek olan Hırvatistan, Zlatko Dalic önderliğinde Avrupa Elemeleri H Grubu’na mağlubiyetle başlarken, son 9 haftada namağlup bir performansla liderlik koltuğuna oturdu. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta bir kez daha açılışı mağlubiyetle yapan konuk ekip, son 4 haftada namağlup performansıyla bir kez daha liderlik koltuğuna oturdu. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Hırvatistan, grupta tek mağlubiyetini aldığı Avusturya karşısına son hafta deplasmanda çıkacak. Son 3 haftada Danimarka’yı 2 kez mağlup eden, Fransa deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle dönen Hırvatistan, liderlik koltuğunu korumak istiyor. Konuk ekip en alt sıradaki Avusturya karşısına çok formda ve  moralli çıkacak.

Avusturya – Hırvatistan Maç Bilgileri

Avusturya – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

Hırvatistan’ın 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Domiknik Livakovic, Domagoj Vida, Duje Caleta Car, Josko Gvardiol, Sime Vrsaljko, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Andre Kramaric, İvan Perisic, Ante Rebic.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta son 4 hafta namağlup performansıyla damga vuran ve liderlik koltuğunda oturmayı başaran Hırvatistan, son sıradaki Avusturya karşısında kazanarak, grubu lider tamamlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.23

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan deplasmanda kazanarak, liderlik koltuğunu garantiledi. Konuk ekip 3 golle kazanırken, Avusturya iç sahada tek gol atabildi ve mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.