Azerbaycan Kazakistan Bahis Tahmini 25.09.2022

İddaa fikstüründe 25 Eylül Pazar akşamı yer alan UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup mücadelesinde, Azerbaycan ile Kazakistan karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Bets10, Azerbaycan galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.10, Kazakistan galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.99, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 3.00 oran veriyor.

Azerbaycan 2 Haftadır Kazanıyor

Azerbaycan milli takımı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda 8 maçı galibiyet alamadan tamamlarken, UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında ise ilk 3 haftayı 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Kötü gidişata Belarus karşısında 2-0’lık galibiyetle son vermeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta galibiyetlerine Slovakya deplasmanında 2-1’lik skorla devam etti. Son 2 haftada 2’şer golle galip gelmeyi başaran Giovanni De Biasi’nin öğrencileri, 2. sıraya kadar yükseldi. Son hafta sınavını Kazakistan karşısında verecek olan Azerbaycan’ın liderlik şansı ve küme düşme tehlikesi bulunmuyor. Azerbaycan kapanış maçında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Ev sahibi ilk maçta Kazakistan’a deplasmanda 2-0 kaybetmişti.

Lider Kazakistan Yerini Garantiledi

Magomed Adiev ve öğrencileri, UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta liderlik koltuğunu son haftaya girilirken garantiledi. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran ve en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alan Kazakistan, namağlup performansını geçtiğimi hafta Belarus karşısında 2-1’lik galibiyetle taçlandırdı. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen ve rotasını tamamen UEFA Uluslar Ligi’ne çeviren Kazakistan, 5 maçlık harika performansıyla liderlik hedefine ulaştı. İlk maçta 2-0 mağlup ettiği Azerbaycan ile son haftada karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, hedeflerine ulaşmasına rağmen, kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. İlk maçta iç saha avantajıyla rakibine rahat bir üstünlük kuran Kazakistan, deplasmanda da galibiyete yakın taraf.

Azerbaycan – Kazakistan Maç Bilgileri

Azerbaycan – Kazakistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Harm Osmers. Mücadele Dalga Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Azerbaycan’ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Mahammadaliyev, Medvedev, Qarayev, Hüseynov, Salahli, Bayramov, Makhmudov, İbrahimli, Haghverdi, Ozobic, Ghorbani.

Kazakistan’ın 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

İddaa Tahmini

Grupta hedeflerine ulaşan Azerbaycan ve Kazakistan, son haftada karşı karşıya geliyor. Kapanışı galibiyetle yapmak isteyen Azerbaycan ve Kazakistan, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Azerbaycan iç sahada 3 golle 3 puana uzandı. Ev sahibi liderlik koltuğunu garantileyen Kazakistan’a gol şansı dahi vermeden kazandı.