Faroe Adaları Türkiye İddaa Tahmini 25.09.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında lider Türkiye deplasmanda, Faroe Adaları’nın konuğu olacak. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmanın TRT kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Faroe Adaları ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Faroe Adaları kazanır 9.00, beraberlik 5.50, Türkiye kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış. 

Faroe Adaları’ndan 1 Puan

Faroe Adaları’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 5 karşılaşmada 5 puan topladılar ve 3. sıradalar. 3 gün önce Litvanya deplasmanına konuk olan Hakan Ericsson’un ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Haziran ayında oynadıkları 2 maçı da kaybetmeyen Faroe Adaları, yenilmezlik serisini 3 maça çıkartmış oldu. C Ligi’nde kalmayı garantileyen Faroe Adaları, grubun son maçında lider Türkiye’yi konuk edecek. Maç öncesinde Faroe Adaları’nda önemli bir eksik yer almıyor.

Türkiye’den İlk Puan Kaybı

Türkiye, 3 gün önce iç sahada konuk ettiği Lüksemburg karşısında galibiyet alamadı. 3 kez geriye düştükleri maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar ve 1 puan alarak yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Bu beraberlik ile puanını 13 yapan Stefan Kuntz’un ekibi, Uluslar B Ligine yükselmeyi garantiledi. Aynı zamanda Türkiye, grupta ilk kez puan kaybı yaşadı ve kalesinde gol gördü. Grubun son maçında ise Faroe Adaları’na konuk olacaklar. Türkiye’nin grubun ilk maçında Faroe Adaları’nı 4-0 ile geçtiğini belirtelim. Maç öncesinde Türkiye’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Faroe Adaları – Türkiye Maç Bilgileri

Faroe Adaları – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tórsvøllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Faroe Adaları’nın ilk 11’i Belli mi?

Faroe Adaları’nın muhtemel kadrosu: Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Odmar Faero, Ragnar Nattestad, Gilli Sörensen, Gunnar Vatnhamar, Hallur Hansson, Brandur Olsen, Salvi Vatinhammar, Klaemint Olsen, Joan Edmundsson

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, İsmail Yüksek, Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Türkiye, gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. 3 gün önce konuk ettikleri Lüksemburg ile 3-3 berabere kalmışlardı. Puanını 13’e yükselten Milliler, B Ligi’nde mücadele edecek. Grubun son maçında ise Faroe Adaları’na konuk olacaklar ve bu maçtan rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Stenfan Kuntz’un ekibi rahat kazanır ve grubu galibiyet ile noktalar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran, 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Faroe Adaları, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri lider Türkiye’yi 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.