İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.09.2022

24 Eylül Cumartesi akşamı UEFA Uluslar Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Slovenya – Norveç: MS 2, 1.73 (iddaa) – 1.92 (Rexbet) ; Slovenya sahasında Norveç’i konuk ediyor. 24 Eylül Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında ilk 4 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Slovenya en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Henüz galibiyetle tanışmayan Matjaz Kek ve öğrencileri, 4 maçtan 2 puan çıkarabildi. Açılışı üst üste mağlubiyetlerle yapan ev sahibi, son 2 haftada ise önce Norveç ile deplasmanda, ardından Sırbistan ile iç sahada berabere kaldı. İlk kez Sırbistan karşısında 2 gol bulmayı başaran Slovenya, grupta skor üretmek adına zorlanıyor. 4 maçta 3 gol bulan ev sahibi, namağlup lider Norveç karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi B Ligi’nde kalmak istiyorsa kötü gidişata son vermek zorunda. En alt sırada yer alan Slovenya, en yakın rakibi İsveç’in 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda büyük bir fırsatı kaçıran Norveç, Türkiye ve Hollanda’nın gerisinde kaldı. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen konuk ekip, teselliyi UEFA Uluslar Ligi sahnesinde namağlup performansıyla buldu. 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Stale Solbakken’in öğrencileri, liderlik koltuğunda oturuyor. Bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alan konuk ekip, bu hafta kazanarak A Ligi’ni garantileme fırsatına sahip. İlk maçta golsüz berabere kaldığı Slovenya karşısına çıkacak olan Norveç, sadece Slovenya karşısında skor üretmeyi başaramadı ve puan kaybetti. İlk maçta rakibinden daha üstün bir futbol ortaya koysa da, savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Norveç, Haaland kozunu iyi kullanarak galibiyete uzanmak istiyor. 4 maçtan namağlup bir performansla 10 puan toplayan Norveç, liderliğini garantileme şansıyla çıkacağı Slovenya deplasmanından galip dönmeyi başaracaktır.

Sırbistan – İsveç: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.88 (Rexbet) ; TV 8,5 ekranlarından 24 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, Sırbistan ile İsveç karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerine damga vuran Sırbistan, UEFA Uluslar Ligi’ne istediği gibi bir başlangıç yapamasa da, kısa sürede eski günlerine geri dönmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran ve Portekiz’i gerisinde bırakan Sırbistan, UEFA Uluslar Ligi serüvenine Norveç mağlubiyetiyle başlarken, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Slovenya ve İsveç karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi,  son maçta ise Slovenya’ya deplasmanda konuk olurken, 10 kişi kaldığı zorlu maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Liderin 3 puan gerisinde son 2 haftaya giren Sırbistan, bu hafta galip gelmesi halinde son hafta Norveç ile liderlik maçına çıkacak. Dragan Stojkovic ve öğrencileri, ilk maçta mağlup ettiği İsveç karşısında galibiyeti hedefliyor. 2022 Dünya Kupası hayallerine veda eden İsveç, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ise küme düşme tehlikesi yaşıyor. Avrupa Elemeleri B Grubu’nda son 2 haftada kazanarak lider olma şansını kaçıran İsveç, Plaf Off biletini cebine koymayı başardı. Play Off heyecanı ise Çekya galibiyetiyle başlarken, finalde Polonya mağlubiyetiyle sona erdi. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında ise açılışı Slovenya galibiyetiyle yapan konuk ekip, son 3 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle liderlik şansını kaybetti. Küme düşme hattından ise sadece 1 puan uzaklıkta yer alan Janne Andersson ve öğrencileri, ilk maçta 1-0 kaybettiği Sırbistan karşısına deplasmanda çıkacak. Zor günler geçiren İsveç, bu hafta kötü gidişata son vermek istiyor. Liderlik şansı devam eden Sırbistan, 3 maçlık yenilmezlik serisini ilk maçta mağlup ettiği İsveç karşısında devam ettirecek ve haftayı galibiyetle tamamlayacaktır.

Kuzey İrlanda – Kosova: MS 2, 2.90 (iddaa) – 3.30 (Rexbet) ; Kuzey İrlanda ile Kosova, 24 Eylül Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kuzey İrlanda, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grupta ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Küme düşme tehlikesi yaşayan Kuzey İrlanda, 4 maçtan sadece 2 puan çıkarabildi. Güney Kıbrıs ile birlikte en alt sırayı paylaşan ev sahibi, bitime 2 hafta kala ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Kosova karşısına çıkacak. Son 2 haftada 4 kez rakip fileleri havalandıran Kuzey İrlanda, Kosova deplasmanından 3-’’lik mağlubiyetle dönerken, iç sahada Güney Kıbrıs ile 2-2 berabere kaldı. Güney Kıbrıs karşısında 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Kuzey İrlanda, zayıf halkalar arasında yer almaktan kurtulamadı. Kosova milli takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup kapsamında çıktığı 4 maçtan 6 puan topladı. Alain Giresse ve öğrencileri, lider Yunanistan’a iç sahada ve deplasmanda kaybederken, Kuzey İrlanda ve Güney Kıbrıs karşısında galip gelmeyi başardı. 6 puanla 2. sırada yer alan konuk ekibin liderlik şansı kalmadı. 2. sıradaki yerini korumak içinse galibiyete ihtiyacı olan Kosova, ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Kuzey İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Galip geldiği 2 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Kosova, Kuzey İrlanda karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. Rotasını tamamen UEFA Uluslar Ligi’ne çeviren konuk ekip, küme düşme tehlikesinden uzak kalmak istiyor. Bitime 2 hafta kala, Kosova, düşme potasındaki rakibinden 4 puan uzaklıkta. 4 maçtan 6 puan toplamayı başaran ve lider Yunanistan’ın ardından en iyi performansı sergileyen Kosova, Kuzey İrlanda deplasmanında kazanarak, alt sıralardan uzak kalmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.52

Rexbet Bahis Oranı: 11.91