İspanya İsviçre İddaa Tahmini 24.09.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup 5. maçında İsviçre deplasmanda, İspanya karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

İspanya bugün İsviçre karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi İspanya galibiyetine 1.48, beraberlik tercihine 4.50, İsviçre galibiyetine 7.00 oran veriyor. 

İspanya Liderliğini Sürdürüyor

İspanya, grupta liderliğini devam ettiriyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 8 puan topladılar ve liderliğini sürdürüyorlar. Haziran ayında oynadıkları 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Luis Enrique’nin ekibi, 8 puana sahip. En yakın takipçisi Portekiz’in 1 puan önündeler. Haziran ayında Çekya ve İsviçre ile karşı karşıya gelen İspanya, 2 maçta da rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. Grupta henüz mağlubiyetleri yok. 5. maçta İsviçre’yi konuk edecek İspanya, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde İspanya’da önemli bir eksik yok.

Portekiz’i Mağlup Ettiler

İsviçre, grupta son sırada yer alıyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada sadece 3 puan toplayabildiler. Grupta tek galibiyetini de Portekiz karşısında almışlardı. Haziran ayında karşılaştıkları Portekiz’i ilk dakikada Haris Seferovic’in attığı tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. A Ligi’nde kalmak isteyen İsviçre’nin son 2 maçta alacağı puanlar oldukça önemli. Grupta İspanya ile karşılaştıkları ilk maçta rakibine 1-0 kaybetmişlerdi. İspanya’da konuk olacakları rakibine karşı bu kez işleri çok daha zor olacak.

İspanya – İsviçre Maç Bilgileri

İspanya – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Cesar Azpilicueta, Eric Garcia, Pau Torres, Jordi Alba, Sergio Busquets, Koke, Pedri, Gavi, Ferran Tores, Alvaro Morata

İsviçre'nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

İsviçre, grupta son sırada yer alıyor. Bu sezon oynadıkları 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve 3 puana sahipler. İspanya ise lider konumda. Oynadıkları 4 karşılaşmada 8 puan topladılar. Haziran ayında karşılaştıkları İsviçre’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmişlerdi. İspanya yine kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre, sürpriz yaptı. Akanji ve Embolo’nun attığı gollerle 2-1 kazandılar ve grupta kalma umutlarını arttırdılar.