Lüksemburg Litvanya İddaa Tahmini 25.09.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında Litvanya deplasmanda, Lüksemburg’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Lüksemburg ve Litvanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Lüksemburg kazanır 1.65, beraberlik 3.75, Litvanya kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Lüksemburg Sürpriz Yaptı

Lüksemburg, geçtiğimiz Perşembe günü lider Türkiye deplasmanına konuk oldu ve sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Güçlü rakibine karşı iyi bir performans gösterdiler ve yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiler. Grupta sadece Türkiye’ye mağlup olan Lüksemburg, 8 puana sahip ve 2. sırada yer alıyor. B Ligine yükselme şansları kalmadı ama C Liginde kalmaya devam edecekler. Grubun son maçında ise Litvanya’yı konuk edecek olan Lüksemburg, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Litvanya 5 Maçtır Kazanamıyor

Litvanya ise grubun son sırasında yer alıyor. D Ligine düşmeleri kesinleşti. Geçtiğimiz Perşembe günü iç sahada Faroe Adaları’nı konuk eden Litvanya, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Grupta oynadıkları 5 maçta sadece 1 puanları var ve son sıradalar. İlk puanını grubun 5. maçında Faroe Adaları’na karşı alabildiler. 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Litvanya, grubun son maçında ise Lüksemburg’un konuğu olacak. Grupta Lüksemburg ile oynadıkları ilk maçı 2-0 kaybetmişlerdi.

Lüksemburg – Litvanya Maç Bilgileri

Lüksemburg – Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade de Luxembourg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lüksemburg'un ilk 11’i Belli mi?

Lüksemburg’un muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Maxime Chanot, Mica Pinto, Florian Bohnert, Vahid Selimovic, Christopher Pereira, Danel Sinani, Leandro Barreiro, Mathias Olesen, Sebastien Thill, Gerson Rodrigues

Litvanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Dziugas Bartkus, Limas Klimavicius, Benas Satkus, Egidijus Vaitkunas, Augustinas Klimavicius, Rolandas Baravyskas, Titas Milasius, Edgaras Utkus, Vykintas Slivka, Fedor Cernych, Justas Lasickas

İddaa Tahmini

Litvanya, grubun en zayıf halkası. Oynadıkları 5 karşılaşmada sadece 1 puan alabildiler ve son sıradalar. C Liginden düşmeleri kesinleşti. İlk maçta Lüksemburg’u konuk ettiler ve rakibine 2-0 mağlup oldular. Lüksemburg’dan yine galibiyet beklentim var. Litvanya’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Faroe Adaları, tek golle kazandı. Son sıradaki Litvanya’yı 1-0 mağlup ettiler ve grubu 2. sırada tamamladılar.