İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.09.2022

25 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan UEFA Uluslar Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Danimarka – Fransa: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Hovarda) ; Danimarka ile Fransa, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu’nun son haftasında kozlarını paylaşacak. İddaa fikstüründe 25 Eylül Pazar akşamı yer alan zorlu mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. Danimarka’da tek hedef 3 puan. Kasper Hjulmand ve öğrencilerinin, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta liderlik koltuğu için son hafta galibiyet ihtiyacı var. 5 maçlık fikstürden 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Hırvatistan karşısında hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olurken, son maçta karşı karşıya geleceği Fransa’yı ise ilk hafta deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. Lider Hırvatistan ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Danimarka, düşme tehlikesini tamamen atlatırken, rotasını grup liderliğine çevirdi. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda yer alan ev sahibi, son Dünya şampiyonu Fransa karşısında kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. 2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, 2022 Dünya Kupası’na namağlup bir performansla katılmayı başarırken, son provasını UEFA Uluslar Ligi’nde yapıyor. Konuk ekip A Ligi 1. Grupta ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, kağıt üzerinde favori olarak gösteren Didier Deschamps ve öğrencileri, liderlik şansını kaybederken, kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz haftaya kadar son sırada yer alan Fransa, ilk galibiyetini iç sahada Avusturya’ya karşı 2-0’lık skorla aldı ve en alt sıradan kurtuldu. Konuk ekibe ilk galibiyeti getire goller Giroud ve Mbappe’den geldi. Son haftaya girilirken düşme tehlikesi devam eden Fransa, Danimarka karşısında kazanmak zorunda. A Ligi’nde kalmak için rakibini beklemeden kümede kalmak isteyen Fransa, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ve sergilediği futbolla eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. Danimarka’ya iç sahada 2-1 kaybeden Fransa, deplasmanda galibiyet arayacak. UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Fransa, 3 aylık aradan galibiyetle döndü ve toparlandı. Küme düşmek istemeyen Fransa, Danimarka deplasmanında kazanarak, A Ligi’nde kalmayı başaracaktır.

Avusturya – Hırvatistan: MS 2, 2.23 (iddaa) – 2.50 (Hovarda) ; UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu’nun en zayıf halkası Avusturya ile lider Hırvatistan, 25 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 21:45. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta açılışı Hırvatistan deplasmanında 3-0’lık galibiyetle yapan Avusturya, yeni hocası Ralf Rangnick önderliğinde harika bir zafere imza atarken, son 4 hafta puan kayıplarıyla geçti. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen ev sahibi, şimdi ise UEFA Uluslar A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşıyor. 4 maç sonunda 4 puanı bulunan Avusturya, son 2 haftada önde Danimarka ardından Fransa’ya deplasmanda 2-0’lık skorlarla teslim oldu. Grupta tek galibiyetini Hırvatistan’a karşı alan Avusturya, son maçında tekrar Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Son sırada yer alan ev sahibi, küme düşmekten kurtulmak istiyorsa, kazanmak zorunda. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Avusturya, teknik adam değişikliğinin ardından yeniden zor günler geçirmeye devam etti. Ragnick’in tahtı üst üste kayıplarla sallanmaya devam ediyor. 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda mücadele edecek olan Hırvatistan, Zlatko Dalic önderliğinde Avrupa Elemeleri H Grubu’na mağlubiyetle başlarken, son 9 haftada namağlup bir performansla liderlik koltuğuna oturdu. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta bir kez daha açılışı mağlubiyetle yapan konuk ekip, son 4 haftada namağlup performansıyla bir kez daha liderlik koltuğuna oturdu. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Hırvatistan, grupta tek mağlubiyetini aldığı Avusturya karşısına son hafta deplasmanda çıkacak. Son 3 haftada Danimarka’yı 2 kez mağlup eden, Fransa deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle dönen Hırvatistan, liderlik koltuğunu korumak istiyor. Konuk ekip en alt sıradaki Avusturya karşısına çok formda ve  moralli çıkacak. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta son 4 hafta namağlup performansıyla damga vuran ve liderlik koltuğunda oturmayı başaran Hırvatistan, son sıradaki Avusturya karşısında kazanarak, grubu lider tamamlayacaktır.

Azerbaycan – Kazakistan: KGVAR, 1.89 (iddaa) – 2.10 (Hovarda) ; İddaa fikstüründe 25 Eylül Pazar akşamı yer alan UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup mücadelesinde, Azerbaycan ile Kazakistan karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. Azerbaycan milli takımı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda 8 maçı galibiyet alamadan tamamlarken, UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında ise ilk 3 haftayı 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Kötü gidişata Belarus karşısında 2-0’lık galibiyetle son vermeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta galibiyetlerine Slovakya deplasmanında 2-1’lik skorla devam etti. Son 2 haftada 2’şer golle galip gelmeyi başaran Giovanni De Biasi’nin öğrencileri, 2. sıraya kadar yükseldi. Son hafta sınavını Kazakistan karşısında verecek olan Azerbaycan’ın liderlik şansı ve küme düşme tehlikesi bulunmuyor. Azerbaycan kapanış maçında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Ev sahibi ilk maçta Kazakistan’a deplasmanda 2-0 kaybetmişti. Magomed Adiev ve öğrencileri, UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta liderlik koltuğunu son haftaya girilirken garantiledi. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran ve en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alan Kazakistan, namağlup performansını geçtiğimi hafta Belarus karşısında 2-1’lik galibiyetle taçlandırdı. 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen ve rotasını tamamen UEFA Uluslar Ligi’ne çeviren Kazakistan, 5 maçlık harika performansıyla liderlik hedefine ulaştı. İlk maçta 2-0 mağlup ettiği Azerbaycan ile son haftada karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, hedeflerine ulaşmasına rağmen, kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. İlk maçta iç saha avantajıyla rakibine rahat bir üstünlük kuran Kazakistan, deplasmanda da galibiyete yakın taraf. Grupta hedeflerine ulaşan Azerbaycan ve Kazakistan, son haftada karşı karşıya geliyor. Kapanışı galibiyetle yapmak isteyen Azerbaycan ve Kazakistan, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.00

Hovarda Bahis Oranı: 11.28