İngiltere Almanya İddaa Tahmini 26.09.2022

İngiltere sahasında Almanya‘yı konuk edecek. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesi, 26 Eylül Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İngiltere galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.25, Almanya galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

İngiltere A Ligi’nde Kalamadı

İngiltere, UEFA Uluslar A Ligi’ne veda etti. Yoluna B Ligi’nde devam etmek zorunda kalan Gareth Southgate ve öğrencileri, 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. Geçtiğimiz hafta İtalya deplasmanına konuk olan İngiltere, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, küme düşmesi kesinleşti. 5 maçtan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan ev sahibi, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan İngiltere, I Grubu’na namağlup performansıyla damga vurmuş ve 10 maçtan 26 puan toplamıştı. Dünya Kupası hedefine ulaşan ev sahibi, Avrupa elemelerinde tam 39 gol atarken, kalesinde ise 3 gole engel olamamıştı. Eski günlerine bir türlü dönmeyi başaramayan ve A Ligi’nde son sırayı garantileyen İngiltere, gruptaki son maçına Almanya karşısında çıkacak. Gareth Southgate ve öğrencileri ilk maçta Almanya ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

Almanya 11 Maç Sonra Mağlup

Almanya’da 11 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Hansi Flick’in göreve gelişiyle birlikte namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Panzerler, yeni hocasıyla ilk mağlubiyetini iç sahada Macaristan’a karşı aldı. 3 aylık aradan kötü bir geri dönüş yapan konuk ekip, UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta liderlik şansını tamamen kaybetti. 4 maçtan 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle 6 puan toplamayı başarabilen Almanya, sadece İtalya karşısında 5-2’lik skorla galip gelebildi. 2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Almanya, Uluslar Ligi’nde kapanışı İngiltere deplasmanında yapacak. Rakibiyle iç sahada 1-1 berabere kalan Almanya, rövanşı kazanarak Dünya Kupası’na moralli gitmek istiyor. Hem 11 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden, hem de 11 maç sonra skor üretmeyi başaramayan Panzerler, eski günlerine dönerek güven tazelemek istiyor.

İngiltere – Almanya Maç Bilgileri

İngiltere – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

Almanya’nın 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, İngiltere ve Almanya’nın, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde hedeflerini kaybetti. Kapanış maçına çıkacak olan taraflar, iyi hücum performanslarıyla galibiyet peşinde olacaktır. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.87

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan kazanan çıkmadı. Mücadelede tam 6 gol atılırken, İngiltere ve Almanya beraberliğe razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.