Karadağ Finlandiya İddaa Tahmini 26.09.2022

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup son maçında, Karadağ ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmanın nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Karadağ ile Finlandiya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Karadağ galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.10, Finlandiya galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Karadağ’ın Şansı Kalmadı

Karadağ, 3 gün önce grup lideri Bosna Hersek’in konuğu oldu. Sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar ve grup liderliği şansları kalmadı. 5 maç sonunda 7 puan toplayan Karadağ, 2. sırada yer alıyor. Grupta 2 galibiyeti bulunan Karadağ’ın B Liginde kalmayı garantilediğini belirtelim. Grubun son maçında ise Finlandiya’yı konuk edecekler. Finlandiya ile oynadıkları ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybetmişlerdi. Finlandiya maçı öncesinde Karadağ’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finlandiya 3. Sırada

Finlandiya, grupta 3. sırada yer alıyor. 5 maç sonunda 5 puan topladılar ve son sıradaki Romanya’nın sadece 1 puan üzerindeler. Haziran ayından bu yana oynadıkları 3 karşılaşmada da galibiyet alamadıklarını belirtelim. C Ligine düşme ihtimalleri de söz konusu. Romanya’nın bugün kaybetmesi halinde B Liginde kalacaklar ama C Ligine düşme ihtimalleri de yok değil. Karadağ deplasmanında Finlandiya’yı zor bir maç bekliyor ama B Liginde kalmak Finlandiya’nın elinde. Grupta oynadıkları ilk maçı da Karadağ’a karşı 2-0 kazanmışlardı. Finlandiya’dan yine galibiyet beklentim var.

Karadağ – Finlandiya Maç Bilgileri

Karadağ – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Podgorica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Milan Mijatovic, Risto Radunovic, Zarko Tomasevic, Igor Vujacic, Marko Vesovic, Aleksandar Scekic, Marko Jankovic, Nikola Krstovic, Vukan Savicevic, Vladimir Jovocic, Stefan Mugosa

Finlandiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Ilmari Niskanen, Richard Jensen, Miro Tenho, Sauli Vaisanen, Mikael Soisalo, Urho Nissila, Rasmus Schüller, Lucas Lingman, Benjamin Kallman, Teemu Pukki

İddaa Tahmini

Karadağ’ın liderlik umutları sona erdi. Bosna Hersek’e deplasmanda 1-0 kaybettiler ve B Liginde kaldılar. Finlandiya ise Romanya karşısında 2 puan bıraktı. C Ligine düşme ihtimalleri var. Bugün Karadağ deplasmanında kazanırlarsa, B Liginde kalmayı garantileyecekler. Finlandiya’dan galibiyet beklentim var. Karadağ deplasmanında zor da olsa kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Finlandiya, sürpriz bir galibiyet aldı. Karadağ deplasmanında 2-0 kazandılar ve B Liginde kalmayı başardılar.