Portekiz İspanya İddaa Tahmini 27.09.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup son maçında, Portekiz ile İspanya karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 21.45’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Portekiz ile İspanya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Portekiz galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.25, İspanya galibiyetinin ise 3.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Portekiz Liderliğe Yükseldi

Portekiz, 3 gün önce konuk olduğu Çekya deplasmanından rahat bir galibiyet ile döndü. Çekya’yı 4-0 mağlup etmeyi başardılar ve liderliğe yükseldiler. İspanya’nın mağlup olduğu haftada farklı kazanan Portekiz, rakibinin 2 puan üzerine çıktı. Diago Dalot, attığı 2 golle Portekiz’in galibiyet almasında kilit rol oynayan isimlerden biriydi. Uluslar Ligi grubunda oynadığı 5 maçta 10 puan toplayan Fernando Santos’un öğrencileri, grupta tek mağlubiyetini ise İsviçre deplasmanında yaşamıştı. Bu hafta İspanya’yı konuk edecek Portekiz’in grubu lider tamamlaması için 1 puan alması yetecek.

İspanya’nın İşi Zor

İspanya, grupta oynadığı son maçtan puansız ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri İsviçre’ye 2-1 mağlup oldular. Grupta ilk yenilgisini alan Luis Enrique’nin öğrencileri, liderliği ise Portekiz’e kaptırdı. Grubun son maçında ise bu hafta lider Portekiz’in konuğu olacaklar. A Ligini lider olarak tamamlamaları için bugün Portekiz karşısında mutlaka kazanmaları gerekiyor. Portekiz karşısında puan kaybı yaşamaları halinde liderlik şansları kalmayacak. Maç öncesinde İspanya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz – İspanya Maç Bilgileri

Portekiz – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Cesar Azpilicueta, Eric Garcia, Pau Torres, Jordi Alba, Sergio Busquets, Koke, Pedri, Gavi, Ferran Tores, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Portekiz, grupta lider konumda. İspanya, 3 gün önce aldığı İsviçre mağlubiyeti ile 2. Sıraya geriledi. Grubu lider tamamlamaları için kazanmaları şart ama Portekiz’e karşı işleri pek kolay değil. Hem Portekiz’den hem de İspanya’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, liderliği kaptırdı. Braga’da konuk ettikleri İspanya’ya 1-0 kaybettiler ve grubu 2. sırada tamamladılar.