LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Almeria İddaa Tahmini 30.09.2022

İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Athletic Bilbao evinde, Almeria karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Athletic Bilbao bugün Almeria karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Athletic Bilbao galibiyetine 1.44, beraberlik tercihine 4.65, Almeria galibiyetine 7.60 oran veriyor. 

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Rayo Vallecano karşısında zorlandılar ama 3 puan almasını bildiler. Rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Ernesto Valverde’nin ekibinde moraller yerinde. La Liga’da 6 hafta geride kaldı ve Athletic Bilbao’nun 13 puan toplayarak 4. sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Almeria karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria Düşüşte

Almeria, üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Mallorca deplasmanına konuk olan Almeria, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Özellikle son haftalarda hücumda çok etkisizler ve gol atmakta zorlanıyorlar. Bu sezon La Liga’da oynadıkları 6 maçta sadece tek galibiyet alabildiler. Sevilla galibiyetinin ardından ligde oynadıkları 3 maçı da gol atamadan kaybettiklerini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao deplasmanında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Almeria’da Gonzalo Melero’nun sakatlığı var.

Athletic Bilbao – Almeria Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Gonzalo Melero’nun sakatlığı var.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, sezona oldukça iyi başladı. La Liga’da oynadıkları 6 karşılaşmada tam 13 puan topladılar. İlk 4’de yer alan Bask ekibi, bu hafta Almeria karşısında da maçın favorisi. Athletic Bilbao, iç sahada kazanır ve zirve takibini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, net bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Almeria’yı 4-0 mağlup ettiler.