Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Marsilya Bahis Tahmini 30.09.2022

Fransa Ligue 1‘de 9. hafta heyecanı 30 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak zorlu mücadelede, Angers ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

intobet, Angers galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Angers Toparlanmaya Başladı

Angers cephesinde kabus sona erdi. Gerald Baticle ve öğrencileri, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybederek, zayıf halkalar arasında yer aldı. Son 2 haftada önce Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, küme düşme potasından kurtuldu. Son 3 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Angers, kalesinde ise sadece 1 kez gole izin verdi. İlk 8 hafta kalesinde 18 gole engel olamayan ve en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen ev sahibi, son haftalarda hem savunma hem de hücum hattındaki etkisini arttırdı. Milli araya son derece moralli giren Angers, ara dönüşü sahasında ligin en formda takımlarından Marsilya’yı konuk edecek. Ev sahibi yükselişine taraftarı önünde devam etmek istiyor.

Marsilya Namağlup İlerliyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 haftaya damga vuran takımlar PSG ve Marsilya oldu. Milli araya namağlup bir performans grafiğiyle giren Igor Tudor’un öğrencileri, tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yaptı. 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran Marsilya, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. 8 maçtan 16 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, Alexis Sanchez, Nuno Tavares ve Luis Suarez’in iyi performanslarıyla gol adına sorun yaşamadı. Kalesinde ise sadece 5 gole izin veren Marsilya, son maçına Rennes karşısında çıktı. Guendouzi’nin büyük hatası konuk ekibi 1-0 geriye düşerken, ikinci yarıda bir kez daha sahneye Guendouzi çıktı ve skoru 1-1’e getirdi. Şampiyonlar Ligi serüvenine üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Marsilya, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirmiş durumda.

Angers – Marsilya Maç Bilgileri

Angers – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Lois Diony’nin sakatlığı devam ediyor. Marsilya’da ise Eric Bailly’in sakatlığı bulunuyor. Nuno Tavares ise kart cezalısı.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Lois Diony.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, ligin en formda takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip Angers deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden Marsilya, Angers deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Konuk ekip maç fazlasıyla Ligue 1 ‘de liderlik koltuğuna oturdu. Kazananları tebrik ederiz.