Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 30.09.2022

Bayern Münih sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 8. haftanın açılış mücadelesi 30 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.89, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 7.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.18, beraberliğe 5.30, konuk ekibe ise 6.35 oran veriyor.

Bayern Münih Galibiyete Odaklandı

Bayern Münih cephesinde puan kayıpları üst üste geldi. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 haftadan istediği sonuçları alırken, Almanya Bundesliga’da ise son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Sezona fırtına gibi başlayan Bayern Münih, ilk 3 haftadan 15 golle 9 puan toplamayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gol buldu. Son 4 haftadan ise 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ev sahibi, son olarak deplasmanda Augsburg’a kaybetti. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise İnter ve Viktoria Plzen engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran Bayern Münih, aynı etkiyi ligde gösteremedi. Milli arayla birlikte dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, ezeli rakibi Bayer Leverkusen karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak. Aralarında oynana son 6 maçta Bayern Münih rakibine galibiyet şansı tanımadı.

Bayer Leverkusen Galibiyet Adına Zorlanıyor

Geçen sezonu Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışının içerisinde geçiren Bayer Leverkusen, yeni sezonda kadro kalitesini büyük ölçüde korumasına rağmen sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı ve üst üste puan kayıpları teknik adamı Gerardo Seoane’nin tahtını sallamaya başladı. Bayer Leverkusen cephesinde ilk 6 hafta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle sona erdi. Sadece Mainz 05 deplasmanından galip ayrılan konuk ekip, milli ara öncesi son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda ise 2 maçtan 3 puan çıkarabilen Bayer Leverkusen, iki kulvarda birden istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Bu sezon 10 maça çıkan konuk ekip, sadece 2 maçta kalesini gole kapatabildi. Kalesinde gol gördüğü maçlardan galibiyet çıkaramadıklarını belirtelim.

Bayern Münih – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Bayern Münih – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Bouna Sarr’ın sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen cephesinde ise Karim Bellarabi, Andrei Lunev ve Amine Adli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde skor üretmekte zorlanmazken, milli araya üst üste puan kayıplarıyla giden Bayern Münih ve Bayer Leverkusen yeşil sahalara geri dönüyor. İki takımda da hedef galibiyet. Bayern Münih iç sahada kazanacak ve mücadelede 3.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 3.5 ÜST, Oran 2.84

Bets10 Oranı: MS 1 ve 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih patlamayı ezeli rakibi Bayer Leverkusen karşısında yaptı. Ev sahibi 4 golle galip gelmeyi başarırken, rakibine gol şansı vermedi. Bayern Münih 4 haftalık aranın ardından Almanya Bundesliga’da yeniden 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.