TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Galatasaray İddaa Tahmini 01.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Lider Adana Demirspor evinde, Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Adana Demirspor Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 2.75, beraberlik 3.49, Galatasaray kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Evinde Kazanıyor

Adana Demirspor, Süper Lig’de dikkat çekmeye devam ediyor. Vincenzo Montella’nın ekibi, milli maç arasından önceki hafta Antalyaspor deplasmanına konuk oldu ve rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise Trabzonspor’u 3-2 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de bu sezon tek yenilgisi bulunan Adana Demirspor, 7 haftada topladığı 13 puan ile lider konumda. Eşit puana sahip olan Galatasaray ile bu hafta karşılaşacaklar. Süper Lig’in hücumda en üretken takımlarından biri olan Adana Demirspor, bu sezon sahasında oynadığı 3 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Maç öncesinde Adana Demirspor’da savunmadan Yaroslav Rakitsky kart cezalısı.

Galatasaray’dan Üst Üste Galibiyetler

Galatasaray, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Konyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Okan Buruk’un öğrencileri, ligde sadece 1 kez mağlup oldu. Son haftalarda kalesini gole kapatamıyorlar ama yine de kazanan bir Galatasaray var. 13 puana sahip olan Sarı Kırmızılılar, bugün karşılaşacağı Adana Demirspor ile eşit puana sahip. Maç öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da savunmadan Yaroslav Rakitsky kart cezalısı.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Haftanın merakla beklenen maçı diyebiliriz. İki takımda 13 puana sahip ve zirveyi paylaşıyorlar. Adana Demirspor, iç sahada etkili bir takım. Galatasaray’da yeni transferleri ile iyi bir hava yakaladı. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftanın merakla beklenen maçında gol sesi çıkmadı. Karşılaşma başladığı gibi sona erdi.