TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Başakşehir İddaa Tahmini 01.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Başakşehir deplasmanda, Ankaragücü karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Ankaragücü ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 4.17, beraberlik 3.73, Başakşehir kazanır ise 1.95 olarak açıklanmış. 

Ankaragücü Galibiyetle Tanıştı

Ankaragücü, Süper Lig’de ilk galibiyetini milli maç arasından önceki hafta Sivasspor karşısında aldı. Seyircisiz oynadıkları maçta Sivasspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 5 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Ankaragücü, Süper Lig’de ilk kez 3 puan sevinci yaşadı. Ömer Erdoğan’ın göreve gelmesiyle birlikte toparlanma sinyalleri veren Ankara ekibi, bu hafta Başakşehir’i konuk edecek ve güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir 6 Maçtır Kaybetmiyor

Başakşehir, Süper Lig’de yoluna namağlup bir şekilde devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük’ü konuk eden İstanbul ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bu sezon Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan ve 7 haftada gol yemeyen tek takım konumundalar. Lider Adana Demirspor’un 2 puan gerisinde yer alan Başakşehir, konuk olacağı Ankaragücü deplasmanında maçın favorisi. Öte yandan bu hafta Adana Demirspor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Başakşehir’in haftayı lider kapatma şansı da var. Maç öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ankaragücü – Başakşehir Maç Bilgileri

Ankaragücü – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Jese, Federico Macheda

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Ankaragücü, son haftalarda hücuma üretken olmaya başladı ama Başakşehir, ligin en iyi savunma kurgusuna sahip takımı. Süper Lig’de bu sezon gol yemediler. 6 haftada da 13 puan toplarak zirve yarışındalar. Ankaragücü deplasmanında kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü, iç sahada direnemedi. Başakşehir’e 2-1 kaybettiler. Başakşehir, namağlup bir şekilde yoluna devam etti.