Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Milan Bahis Tahmini 01.10.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 1 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Empoli sahasında Milan‘ı konuk edecek.

intobet, Empoli galibiyetine 5.30, beraberliğe 4.10, Milan galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Empoli 6 Hafta Sonra Galip

Paolo Zanetti ve öğrencileri ilk galibiyetini aldı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Empoli, milli ara öncesi kazanarak kötü gidişata son verdi. 7. hafta Bologna deplasmanına konuk olan Empoli, 4 hafta sonra kalesini gole kapatarak Filippo Bandinelli’nin golüyle galip geldi. Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlayan ev sahibi, ilk 6 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara öncesi alınan ilk galibiyetle birlikte umutlanan Empoli, 7 hafta sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde 7 gole engel olamadı. Milli ara dönüşü sahasında Milan’ı konuk edecek olan ev sahibi, rakibine son 11 maçta üstünlük kuramadı.

Milan İlk Mağlubiyetini Aldı

İtalya Serie A Ligi’ne zorlu UEFA Şampiyonlar Ligi fikstüründen Dinamo Zagreb galibiyetiyle dönen Milan, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde aldı. İki kulvarda birden derbiye kadar namağlup bir performans ortaya koyan Stefano Pioli ve öğrencileri, Serie A Ligi sahnesinde ilk 6 haftadan 14 puan toplamayı başarırken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı. Napoli karşısında ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Giroud’un golü 2-1’lik mağlubiyete çare olmadı. 9 maçlık fikstürde sadece 2 kez kalesini gole kapatmayı başaran Milan, bu sezon savunmada önemli zafiyetler gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Konuk ekip milli ara dönüşünde kazanarak, yeniden zirve yarışına dahil olmak istiyor.

Empoli – Milan Maç Bilgileri

Empoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Milan takımında Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi, Mike Maignan ve Theo Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Ardian Ismajli, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Junior Messias.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde 2-1’lik skorla aldı. Milli arada toparlanma fırsatı bulan Milan, Serie A Ligi’ne galibiyetle dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan deplasmanda Empoli’yi 3-1’lik skorla mağlup etti. Konuk ekip 3 puana 3 golle uzanırken, Empoli ise iç sahada mağlubiyetten tek golle kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.