Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Stuttgart Bahis Tahmini 01.10.2022

1 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, Wolfsburg ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga‘nın küme düşme hattında yer alan iki takımın zorlu mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Wolfsburg galibiyetine 2.41, beraberliğe 3.48, Stuttgart galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Zor Günler Geçiriyor

Tehlike çanları Wolfsburg ve Niko Kovac için çalıyor. Geçen sezon kümede kalma savaşı veren ve tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Wolfsburg, yeni sezonda göreve Niko Kovac’ı getirdi. Yeni hocasıyla 7 haftayı geride bırakan ev sahibi, 5 puanla düşme potasındaki takımlar arasında yer aldı. Sadece Frankfurt deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Wolfsburg, geri kalan 6 haftadan ise sadece 2 puan topladı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Wolfsburg, milli arayla birlikte toparlanmak istiyor. Teknik adamın takımdaki kredisi tükendi diyebiliriz. Wolfsburg cephesinde hedef iç sahada 3 puan.

Stuttgart Henüz Maç Kazanamadı

Pellegrino Matarazzo ve öğrencilerinde puan kayıpları devam ediyor. Son şampiyon Bayern Münih karşısında sergilenen futbol ve alınan 2-2’lik beraberlik kötü sayılmayacak bir sonuç olsa da, ev sahibi yeni sezonun ilk 6 haftasını puan kayıplarıyla geçirdi. Toparlanma sinyalleri veren Stuttgart, milli ara öncesi Frankfurt’u sahasında konuk ederken, 3-1’lik mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü. İlk 7 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, küme düşme potasında yer alıyor. Kalesinde tam 10 gole engel olamayan Stuttgart, rakip filelere ise sadece 7 gol gönderebildi. Maç başına 1 gol ortalamasıyla yoluna devam eden konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Wolfsburg’a deplasmanda konuk olacak. Milli ara dönüşünde Matarazzo ve ekibi kazanarak toparlanmak istiyor.

Wolfsburg – Stuttgart Maç Bilgileri

Wolfsburg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Jonas Wind ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Lilian Egloff ve Josha Vagnoman’ın sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Budnesliga sahnesinde zor günler geçiren Wolfsburg ile Stuttgart, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. Maç kazanmakta zorlanan iki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg, milli ara dönüşünde kabusa son verdi. Zor günler geçiren ev sahibi, Stuttgart engelini galibiyetle geçerek güven tazeledi. Mücadelede tam 5 gol atılırken, 2 takımda skor üretmeyi başardı.