TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Giresunspor Bahis Tahmini 02.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de sezona iyi başlayamayan Alanyaspor iç sahada, Giresunspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Alanyaspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 1.97, beraberlik 3.78, Giresunspor kazanır ise 4.03 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Galibiyet Peşinde

Alanyaspor, Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Kadıköy’de konuk oldukları Fenerbahçe deplasmanından farklı bir yenilgi ile ayrıldılar. Rakibine 5-0 kaybeden Akdeniz ekibi, bu sezon Süper Lig’de en farklı mağlubiyetini yaşamış oldu. Süper Lig’de oynadıkları 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Francisco Farioli’nin öğrencileri, bu hafta Giresunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Alanyaspor’da golcü Famara Diedhiou’nun sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor 3 Maçtır Kayıp

Giresunspor, Süper Lig’de en son maçını 10 Eylül’de oynamıştı. İstanbul’da Fatih Karagümrük’e konuk oldular ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de milli aradan önceki haftayı ise bay olarak geçtiklerini belirtelim. Son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Karadeniz ekibi, 6 hafta sonunda topladığı 7 puan ile 12. sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 3 puan üzerinde olan Hakan Keleş’in ekibi, bu hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da golcü Famara Diedhiou’nun sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Doğan Can Davas,, Serginho, Hamidou Traore, Borja Sainz, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Alanyaspor’un bu sezon ligde 2 galibiyeti var. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe’ye farklı kaybettiler. Giesunspor, ligin vasat takımlarından biri. Alanyaspor’un iç sahada kazanarak moral bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, yine puan kaybetti. 10 kişi kalan Giresunspor karşısında 1 puanı zor kurtardılar.