Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Tottenham İddaa Tahmini 01.10.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçı. Lider Arsenal evinde, Tottenham’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 14.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal 2.08, beraberlik 3.75, Tottenham kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış. 

Arsenal Favori Taraf

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Brentfor deplasmanına konuk olan Arsenal, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Arsenal’ın 6 galibiyeti bulunuyor. Topladıkları 18 puan ile lider konumdalar. Tek mağlubiyetini Old Trafford’da Manchester United deplasmanında almışlardı. Bu hafta ise Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ı konuk edecekler. Tottenham’ın sadece 1 puan üzerinde yer alan Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Totttenham Liderlik Peşinde

Tottenham, Premier Lig’de yeni sezona oldukça iyi başladı diyebiliriz. İlk 7 maçta henüz mağlubiyetleri bulunmuyor. Manchester City ile beraber mağlubiyet yaşamayan 2 takımdan biriler. Milli maç arasından önceki hafta Leicester City’i konuk eden Antonio Conte’nin ekibi, sahadan 6-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hafta Kuzey Londra derbisinde Arsenal’ın konuğu olacaklar. Arsenal ile aralarında 1 puanlık fark var ve bugün kazanırlarsa, maç fazlasıyla liderliğe yükselecekler. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı devam ediyor.

Arsenal – Totttenham Maç Bilgileri

Arsenal – Totttenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

Totttenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor ama Tottenham’ın bu sezon mağlubiyeti bulunmuyor. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları tüm maçlarda da gol bulmayı başardılar. Arsenal, taraftarı önünde iyi sonuçlar alıyor. Tottenham kolay bir rakip değil ama Arsenal’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, derbide gülen taraf oldu. Emirates’de konuk ettikleri Tottenham’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar.