TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fenerbahçe İddaa Tahmini 02.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli maçı. Fenerbahçe deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Dev derbi saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanaından takip edilebilecek.

Beşiktaş ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 2.45, beraberlik tercihine 3.74, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.90 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş 2 Maçtır Kazanamıyor

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta da puan kaybı yaşadı. Vodafone Park’da konuk ettikleri Başakşehir’e 1-0 kaybeden Valerien Ismael’in öğrencileri, İstanbulspor deplasmanında ise 2-2 berabere kaldı. İstanbulspor karşısında 2 kez öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamadılar. Süper Lig’de bu sezon oynadıkları 7 maçta 14 puan toplayan Siyah Beyazlılar, zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta Vodafone Park’da Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou ve Nathan Redmond’un sakatlıkları devam ediyor. Rachid Ghezzal’ın ise durumu maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe Hücumda Üretken

Fenerbahçe, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Kadıköy’de Alanyaspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu sezon hücumda müthiş bir üretkenlik yakalayan Jorge Jesus’un öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 6 maçta tam 20 gol atmayı başardı. Maç başına 3 gol ortalaması ile oynuyorlar. Hücum hatları gerçekten çok kaliteli ve bu sezon sadece Konyaspor karşısında skor üretemediler. 6 maçta 13 puan toplayan Fenerbahçe’nin üst sıralardaki rakiplerine nazaran 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları sürüyor. Joshua King’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou ve Nathan Redmond’un sakatlıkları devam ediyor. Rachid Ghezzal’ın ise durumu maç saatinde belli olacak. Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları sürüyor. Joshua King’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Fenerbahçe'nin İlk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de bu sezon 3 maçta puan kaybı yaşadı. Son 2 haftada tam 5 puan kaybettiler. Başakşehir’e kaybeden Siyah Beyazlılar, İstanbulspor karşısında da 2 puan bıraktı. Fenerbahçe ise çıkışta. Hem Arupa Ligi’nde hem ise Süper Lig’de iyi sonuçlar alıyorlar. Milli aradan önceki hafta Kadıköy’de Başakşehir’i 5-0 ile geçtiler. Derbiyi de kazanacaklarını ve zirve takibini sürdüreceklerini düşünüyorum. Eksik Beşiktaş’a karşı 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Vodafone Park’da gol sesi çıkmadı. Derbi golsüz beraberlik ile sonuçlandı.