LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Villarreal Bahis Tahmini 01.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Villarreal deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 5.80, beraberlik tercihinin 3.95, Villarreal galibiyetinin ise 1.62 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, La Liga’da bu sezon geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. İlk galibiyetlerini ligin 6. haftasında Valladolid deplasmanında aldılar. Alvaro Negredo’nun uzatmalarda attığı tek golle 1-0 kazanan Cadiz, ilk kez 3 puan sevinci yaşadı ve aynı zamanda La Liga’da bu sezon ilk golünü attılar. Düşme hattında yer alan Cadiz, bu hafta Villarreal’i konuk edecek. İç sahada oynadığı 3 maçı da gol atamadan kaybeden Sergio Gonzalez’in ekibinin Villarreal karşısında puan alabileceğini düşünmüyorum.

Villarreal’de Puan Kayıpları

Villarreal, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta La Ceramica’da Sevilla’yı konuk ettiler ve rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Unai Emery’nin öğrencileri, bu hafta ise Cadiz deplasmanına konuk olacak. Geride kalan 6 haftada 11 puan toplayan Villarreal, tek mağlubiyetini ise Benito Villamarin’de Real Betis deplasmanına aldı. Bu hafta Cadiz’e konuk olacak Villarreal’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz – Villarreal Maç Bilgileri

Cadiz – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, son 2 maçta 5 puan kaybetti ama yine de maçın favorisiler. Cadiz’in ligde sadece 1 galibiyeti var. Onu da şanslı bir şekilde aldıklarını belirtelim. Villarreal’den 3 puan bekliyorum. Cadiz deplasmanında kazanırlar ve 2 maçlık kötü gidişatı sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, yine puan kaybetti. Ligin vasat takımı Cadiz ile deplasmanda golsüz berabere kaldılar.