Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Chelsea İddaa Tahmini 01.10.2022

İngiltere Premier Lig’de bu sezon beklenmedik puan kayıpları yaşayan Chelsea deplasmanda, Crytal Palace karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından izlenebilecek.

Crystal Palace Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 4.40, beraberlik 3.70, Chelsea kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.

Crysal Palace’dan Tek Galibiyet

Crystal Palace’ın bu sezon Premier Lig’de tek galibiyeti var. Ligin 3. haftasında Selhurst Park’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmişlerdi. Bu galibiyetin ardından ise oynadıkları 3 maçta da puan kaybı yaşadılar. Premier Lig’de son maçında Newcastle United deplasmanına konuk olan Patrick Vieira’nın ekibi, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Selhurst Park’da bu sezon 3 maça çıkan Crystal Palace, taraftarı önünde tek yenilgisini ise ligin ilk haftasında Arsenal’a karşı yaşadı. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Chelsea Galibiyet Peşinde

Chelsea’de teknik direktör Thomas Tuchel ile yollar ayrıldı. Göreve ise Brighton’ın hocası Graham Potter getirildi. Yeni hocası ile ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi maçında Salzburg karşısında çıkan Maviler, bu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de 6 hafta geride kaldı ve Chelsea’nin sadece 3 galibiyeti bulunuyor. Ligde oynadıkları son maçta Londra derbisinde West Ham’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Zirve takibini sürdürmek isteyen Chelsea, bu hafta Crystal Palace karşısında maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Chelsea’de önemli bir eksik yok.

Crystal Palace – Chelsea Maç Bilgileri

Crystal Palace – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

İddaa Tahmini

Chelsea, bu sezon Premier Lig’de oynadığı 6 maçta 3 kez puan kaybetti. Sezona pek iyi başlayamadılar. Crystal Palace’ın ise tek galibiyeti bulunuyor. Son 3 maçtan da galibiyet alamadan ayrıldılar. Chelsea formsuz ama Crystal Palace karşısında kazanacak güçteler. Sterling, Mount ve Havertz önderliğinde 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, geriye düştüğü maçta Gallagher ve Aubameyang’ın golleriyle 2-1 kazandı ve Graham Potter önderliğinde ilk galibiyetini aldı.