LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Valladolid Bahis Tahmini 01.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Valladolid deplasmanda, Getafe karşısında sürpriz arayacak. Zorlu mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Getafe Valladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.32, beraberlik 3.20, Valladolid kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Getafe Yine Kazandı

Getafe, son haftalarda üst üste galibiyetle alarak moral bulmaya başladı. 2 hafta önce Alfonso Perez’de Real Sociedad’ı 2-1 mağlup etmeyi başaran Getafe, milli maç arasından önceki hafta ise El Sadar’da konuk olduğu Osasuna’yı 2-0 ile geçti. La Liga’da oynadıkları son 2 maçta 6 puan toplayan Quique Flores’in öğrencileri, bu hafta Valladolid karşısında da kazanmak istiyor. Enes Ünal, sezona iyi başladı ve Getafe’nin dikkat çeken oyuncularından biri haline geldi. Bu hafta Valladolid’i konuk edecek Getafe, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Luis Milla kart cezalısı.

Valladolid’den Sürpriz Yenilgi

Valladolid, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Cadiz’e 1-0 mağlup oldular. Rakibinin 6. haftaya kadar puanı ve golü yoktu ama Valladolid, kötü bir performans göstererek mağlubiyeti hak etti. La Liga’da bu sezon 1 galibiyet alabilen Valladolid, düşme hattında yer alıyor. Alfonso Perez’de konuk olacakları Getafe karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Valladolid’de Anuar Tuhami ve Luis Perez sakat olan isimler.

Getafe – Valladolid Maç Bilgileri

Getafe – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Luis Milla kart cezalısı. Valladolid’de Anuar Tuhami ve Luis Perez sakat olan isimler.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İdaaa Tahmini

Valladolid, ligin formsuz takımlarından biri. Bu sezon tek galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Getafe ise üst üste 2 maçtır kazanıyor ve moralliler. Son maçta El Sadar’da Osasuna’yı 2-0 ile geçtiler. Valladolid karşısında da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.05

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid, sürpriz yaptı. Getafe deplasmanında 3-2 kazanarak haftayı 3 puan ile kapattılar.