İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 01.10.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Köln – Dortmund: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.06 (intobet) ; Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da 8. hafta heyecanı başlıyor. 1 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’da yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Köln, geçen sezonki etkisini ilk 5 haftada sürdürdü. UEFA Konferans Ligi’nin başlamasıyla birlikte zorlu bir fikstür içerisine giren ev sahibi, Konferans Ligi D Grubu’nda ilk 2 haftayı 4 puanla tamamlarken, Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan 1 puan çıkarabildi. Lider Union Berlin’e iç sahada 1-0 kaybeden Köln, milli ara öncesinde ise Bochum deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Lider karşısında dahi 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, yeni sezonda kolay kolay maç kaybetmeyeceğini 7 haftalık fikstürde ispatladı. Ev sahibi milli ara dönüşü sahasında Dortmund’u konuk edecek. Derbi galibiyeti Borussia Dortmund cephesinde moralleri yerine getirdi. Edin Terzic ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı 3-0’lık Kopenhag galibiyetiyle yaptı. Leipzig maçında alınan 3-0’lık mağlubiyet moralleri bozarken, Sarı Siyahlılar devler liginde ise Manchester City’e deplasmanda 2-1 kaybetti. Üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçen Dortmund, milli araya Ruhr derbisini kazanarak girdi. Schalke 04 karşısında Youssoufa Moukoko’nun golüyle 1-0 galip gelen konuk ekip, yeniden zirve yarışına dahil oldu. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan ve Almanya Bundesliga’nın 2. sırasında yer alan Dortmund, galibiyetlerine aranın ardından kaldığı yerden devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren ve milli araya 2 puan geride giren Dortmund, araya Ruhr derbisinden aldığı 3 puanla moralli girdi. Dortmund aradan galibiyetle dönecek ve zirve takibini sürdürecektir.

Freiburg – Mainz 05: MS 1, 1.87 (iddaa) – 2.11 (intobet) ; 1 Ekim Cumartesi günü, Freiburg ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 8. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:30’da start alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Freiburg cephesinde yeni sezon harika başladı. Ev sahibi Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi serüvenine çok iyi bir başlangıç yaparken, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda liderlik ipini göğüsleyen ev sahibi, Almanya Bundesliga’nın ise 3. sırasında yer aldı. Christian Streich ve öğrencileri, G Grubu’nda ilk 2 hafta Qarabağ ve Olympiakos’u mağlup etti. Almanya Bundesliga’da ise 5 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Freiburg, 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladı. Üst üste gelen 3 galibiyetin ardından, son 2 hafta Gladbach ve Hoffenheim karşısında golsüz beraberliklere razı gelen ev sahibi, 180 dakikadır skor üretmeyi başaramıyor. Savunmada başarılı olan Freiburg, hücum hattındaki etkisine ise geri kavuşmak istiyor. Ev sahibi ilk 5 haftada 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Mainz 05 cephesinde milli ara öncesi savunmadaki üst üste hatalar Hertha Berlin karşısında zor anlar yaşanmasına neden oldu. İlk yarıda savunmadan topu çıkarmakta zorlanan konuk ekip, devre arasına 1-0 geride girdi. Son dakikada Caci’nin golü Mainz’ı mağlubiyetten kurtarırken, konuk ekip iyi bir sınav vermedi. Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve 11 puanla üst sıralarda yer alan Mainz, son 2 haftayı 1 puanla kapatmasına rağmen, üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Son 2 hafta Hoffenheim ve Hertha Berlin karşısında etkisiz bir futbolla karşımıza gelen Bo Svensson ve öğrencileri, milli ara dönüşünde güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’da zirve mücadelesi veren Frebiurg, son 5 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Ev sahibi son 2 haftada etkisiz kalan Mainz karşısında yenilmezlik serisini galibiyetle sürdürecektir.

Leipzig – Bochum: 2.5 ÜST, 1.28 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; İddaa fikstüründe 1 Ekim Cumartesi günü yer alan Almanya Budnesliga’nın 8. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Bochum karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak. Leipzig cephesinde Marco Rose dönemi başladı. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zor günler geçiren ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve göreve Rose’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçta Dortmund’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, ardından önce Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid, ardından Almanya Bundesliga sahnesinde ise Gladbach’a kaybetti. Kamp dönemini farklı teknik adamla geçiren ve sezonun ilk haftalarında zorunlu bir değişikliğe giden Leipzig, milli arayla birlikte yeni hocasıyla kısa bir kamp dönemi geçirme fırsatı buldu. İki kulvarda birden zor günler geçiren Leipzig, milli aradan iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Bochum cephesinde kötü gidişatın faturası teknik adam Thomas Reis’e kesildi. İlk 7 haftadan galibiyet çıkaramayan konuk ekip, 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle en alt sıraya demir attı. Üst üste gelen 6 mağlubiyetin ardından milli ara öncesi iç sahada Köln ile 1-1 berabere kalan Bochum, arada göreve Thomas Letsch’i getirdi. 1 puanla ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden konuk ekip, kalesinde gördüğü 19 gole karşılık, rakip filelere sadece 5 gol gönderebildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Leipzig deplasmanında verecek olan Bochum, yeni sezonun ilk galibiyetini alarak toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da sezona iyi başlangıçlar yapamayan Leipzig ve Bochum, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Milli aradan galibiyetle dönmek isteyen iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.35

intobet Bahis Oranı: 6.25