Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Aston Villa İddaa Tahmini 02.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Aston Villa deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Leeds United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 2.39, beraberlik 3.55, Aston Villa kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Leeds United 6 Maçtır Gol Yiyor

Leeds United, Premier Lig’de oynadığı son maçtan puan çıkartamamıştı. Brentford deplasmanına konuk oldular ve sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de ilk 3 haftada 7 puan toplayarak dikkat çekmişlerdi ama son 3 maçta ise galibiyet çıkartamadılar. Brighton, Everton ve Brentford maçlarından sadece 1 puan alabildiklerini de belirtmekte fayda var. Savunma konusunda da sorun yaşayan Jesse Marsch’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı 6 maçta da kalesinde gol gördü. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Leeds United’da Adam Forshaw’ın sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa Evinde Kazandı

Aston Villa, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Villa Park’da konuk ettikleri Southampton’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Aston Villa’ya galibiyeti getiren gol ise Jacob Ramsey’den gelmişti. Premier Lig’de bu sezon oynadıkları 7 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Steven Gerrard’ın ekibi, kadro kalitesini sahaya ve sonuçlara pek yansıtamıyor. En azından Aston Villa karşısında aldıkları 3 puan ile biraz olsun moral buldular. Bu hafta Leeds United’a konuk olacak Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Aston Villa Maç Bilgileri

Leeds United – Aston VillaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Adam Forshaw’ın sakatlığı devam ediyor. Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Aston Villa, son maçta Southampton karşısında kazanarak moral buldu. Leeds United ise 3 maçtır kazanamıyor. Savunmada sorunlar sürüyor. Elland Road’da en az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United’da puan kayıpları devam etti. Elland Road’da konuk ettikleri Aston Villa ile golsüz berabere kaldılar.