Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Brighton İddaa Tahmini 01.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brighton deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Liverpool ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Liverpool galibiyetinin 1.38, beraberlik tercihinin 5.30, Brighton galibiyetinin ise 8.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Liverpool Favori Taraf

Liverpool, bu sezon Premier Lig’de sadece 2 galibiyet alabildi. Geride kalan 6 haftada 10 puan topladılar. Premier Lig’de oynadıkları son karşılaşmada Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kaldıklarını belirtelim. Anfield’da bu hafta Brighton’ı konuk edecekler ve kazanarak zirve takibini devam ettirmek istiyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadıkları ilk 2 maçta Napoli’ye 4-1 kaybeden Liverpool, grubun 2. maçında ise Ajax’ı 2-1 mağlup etmişti. Premier Lig’de bu hafta Brighton karşısında maçın favorisi olan Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı devam ediyor.

Brighton Yeni Hocasıyla

Brighton’da bildiğimiz gibi Graham Potter ile yollar ayrıldı. Yerine ise İtalyan teknik adam Roberto De Zerbi getirildi. Premier Lig’de oynadığı son maçta Leicester City’i 5-2 mağlup etmeyi başaran Brighton’da moraller yerinde. Bu hafta karşılaşacakları Liverpool’dan daha fazla puan toplamayı başardıklarını da belirtelim. Premier Lig’de tek mağlubiyetini Fulham deplasmanında alan Brighton, yeni hocası De Zerbi yönetiminde ilk resmi maçına Anfield deplasmanında çıkacak. Maç öncesinde Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool – Brighton Maç Bilgileri

Liverpool – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Brighton, geride kalan 6 maçta 13 puan topladı. Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biriler. Bugün karşılaşacakları Liverpool’dan daha fazla puan topladılar. Anfield’da Liverpool’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Brighton’ı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Anfield’da kazanamadı. Konuk ettikleri Brighton ile 3-3 berabere kaldılar. Brighton’da Trossard, attığı 3 golle dikkat çeken isim oldu.