Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 02.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Manchester City evinde, Manchester United’ı ağırlayacak. Dev derbi saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.37, beraberlik 5.45, Manchester United kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Manchester City Namağlup

Manchester City, Premier Lig’de bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. Oynadıkları 7 maçta 17 puan topladılar ve 2. sırada yer alıyorlar. Lider Arsenal’ın 1 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Pep Guardiola’nın öğrencileri, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’ı 3-0 ile geçen Manchester City, bu hafta Etihad’da Manchester United’ı konuk edecek. Manchester derbisinde maçın favorisi olan Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester United 4 Maçtır Kazanıyor

Manchester United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Son maçta konuk ettikleri Arsenal’ı 3-1 ile geçmeyi başardılar. Old Trafford’da iyi oynayan ve haklı bir galibiyet alan Kırmızı Şeytanlar, son 4 maçta 12 puan toplamayı başardı. Üst üste 4 maçtır kazanan Erik ten Hag’ın öğrencileri, bu hafta Etihad’da konuk olacağı Manchester City karşısında da galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 3 canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Scott McTominay, Casemiro, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester derbiside heyecan geldi çattı. Manchester City, maçın favorisi olarak gösteriliyor ama Manchester United’ın son haftalarda önemli bir çıkış yakaladığını belirtelim. Erik ten Hag yönetiminde üst üste 4 maçtır kazanıyorlar. Son maçlarında lider Arsenal’ı 3-1 mağlup ettiler. Gollü bir maç bekliyorum. Derbide karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 6-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Etihad’da farklı kazandı. Manchester United’ı Erling Haaland ve Phil Foden’ın golleriyle 6-3 mağlup ettiler.