TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Hatayspor İddaa Tahmini 02.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Hatayspor deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 14.30’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 2.11, beraberlik 3.59, Hatayspor kazanır ise 3.74 olarak açıklanmış.

Sivasspor Alt Sıralarda

Sivasspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Sivasspor’un henüz galibiyet alamadığını belirtelim. Sezon başından bu yana Türkiye Süper Kupası, Süper Lig ve Konferans Ligi olmak üzere birçok maça çıktılar ve sadece 1 resmi maçta galibiyet alabildiler. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta Ankaragücü deplasmanına konuk olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta son sıradaki Hatayspor’u konuk edecek Sivasspor’da Leke James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hatayspor Son Sırada

Hatayspor’da bildiğimiz gibi göreve Volkan Demirel getirildi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Serkan Özbalta ile yollar ayrılmıştı. Süper Lig’de bu sezon 6 maç oynayan Hatayspor, henüz galibiyet ile tanışamadı. Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan Hatayspor’un sadece 1 puanı bulunuyor ve ligin dibine demir atmış durumda. Öte yandan Süper Lig’in en az puan toplayan takımı unvanına sahipler. Bu hafta düşme hattındaki Sivasspor’a konuk olacak Hatayspor’da Simon Falette kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

Sivasspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 14.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları devam ediyor. Hatayspor’da Simon Falette kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda Süper Lig’de henüz galibiyet ile tanışamadı. Hatayspor sonuncu sırada. Sivasspor ise rakibinin 2 basamak üstünde. Kazanmak isteyen iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, yeni hocası Volkan Demirel yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Sivasspor’da kötü gidişat devam etti.