Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Fiorentina İddaa Tahmini 02.10.2022

2 Ekim Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde, zirvenin ortaklarından Atalanta ile 10. sıradaki Fiorentina karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama düdüğü 19:00’da çalınacak.

Betroad, Atalanta galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Fiorentina galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.77, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 3.27 oran veriyor.

Atalanta Namağlup İlerliyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 hafta sona ererken, Gian Piero Gasperini ve öğrencileri liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaşıyor. Atalanta milli araya namağlup bir performans grafiğiyle girerken, 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan topladı. Sadece iç sahada Milan ve Cremonese ile berabere kalan ev sahibi, Sampdoria, Hellas Verona, Torino, Monza ve Roma karşısında ise galip gelmeyi başardı. Milli ara öncesi deplasmanda Roma derbisini kazanan Atalanta’da moraller yerinde. Ev sahibi bu sezon 11 golle 17 puan toplarken, kalesinde sadece 3 gole izin verdi ve ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Sahasında Fiorentina’yı konuk edecek olan Atalanta, zirvedeki yerini korumak istiyor. Ev sahibi sezonun en formda takımlarından birisi.

Fiorentina Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde milli araya galibiyetle giren bir diğer takım ise Fiorentina oldu. UEFA Konferans Ligi’nde Rigas Skola’ya karşı iç sahada alınan 1-1’lik beraberliğin ardından Başakşehir deplasmanında alınan 3-0’lık hezimet konuk ekipte moralli bozarken, Vincenzo Italiano ve öğrencileri araya iç sahada 2-0’lık Hellas Verona galibiyetiyle girdi. Ligde tam 5 hafta sonra galip gelmeyi başaran konuk ekip, bu sezon ilk 7 haftada 2. galibiyetini aldı. 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran Fiorentina, 9 puanla 10. sırada yer alıyor. Milli ara dönüşü liderlik koltuğunun ortaklarından Atalanta’ya deplasmanda konuk olacak olan Fiorentina, iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle güven vermedi.

Atalanta – Fiorentina Maç Bilgileri

Atalanta – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Massimiliano Irrati. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Duvan Zapata, Berat Djimsiti ve Juan Musso sakat. Fiorentina cephesinde ise Sofyan Amrabat, Dodo, Gaetano Castrovilli ve Pierluigi Gollini’nin sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan Atalanta, bu hafta Fiorentina karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada kazanarak, zirvenin ortağı olmaya devam etti. Ev sahibine 3 puanı getiren gol Lookman’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.