LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Valencia İddaa Tahmini 02.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 15.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Espanyol ile Valencia takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 2.70, beraberlik tercihine 3.25, Valencia galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz.

Espanyol İyi Başlayamadı

Espanyol, bu sezon La Liga’ya pek iyi başlayamadı. Oynadıkları 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyetleri var. Ligin 3. haftasında San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu Martin Braithwaite’ın attığı tek golle 1-0 mağlup etmişlerdi. 4 puana sahip olan Diego Martinez’in öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Valladolid ile eşit puana sahipler. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Espanyol’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez’in sakatlıkları devam ediyor.

Valencia Deplasmanda Galibiyet Arayacak

Valencia’nın bu sezon La Liga’da 3 galibiyeti var. Geride kalan 6 haftada 9 puan topladılar ve orta sıralarda yer alıyorlar. Gennaro Gattuso önderliğinde ilk 6 yarışında bu sezon söz sahibi olabileceklerini düşünüyorum. Milli maç arasından önceki hafta Mestalla’da Celta Vigo’yu 3-0 mağlup etmeyi başaran Valencia’da moraller yerinde. 3 galibiyete de taraftarı önünde ulaşan Valencia, deplasmanda oynadığı 2 maçtan da puanszı ayrıldı. Bu hafta Espanyol’a konuk olacak Valencia’da Jaume Domenech’in sakatlığı bulunuyor.

Espanyol – Valencia Maç Bilgileri

Espanyol – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez’in sakatlıkları devam ediyor. Valencia’da Jaume Domenech’in sakatlığı bulunuyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Mouchtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç diyebiliriz. Espanyol, bu sezon sadece 1 maçta skor üretemedi. Kaybetseler de gol bulmayı başarıyorlar. Valencia ise son maçta Celta Vigo’yu 3 golle geçti ve moralliler. Bu karşılaşmada her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Yüksek tempolu ve bol gollü bir maç oldu. 4 gol de ikinci yarıda geldi. Mücadele 2-2 sona erdi. İki takımda maçı 10 kişi tamamladı.