TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük İstanbulspor İddaa Tahmini 03.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de 8. Haftanın kapanış maçı oynanacak. Fatih Karagümrük ile İstanbulspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fatih Karagümrük ile İstanbulspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fatih Karagümrük galibiyetine 1.73, beraberlik tercihine 4.18, İstanbulspor galibiyetine ise 4.96 verildiğini görüyoruz.

Fatih Karagümrük Galibiyet Peşinde

Fatih Karagümrük, bu sezon Süper Lig’de sadece 1 galibiyet alabildi. Son 4 maçtır kaybetmiyorlar ama bu 4 maçlık süreçte de 6 puan toplayabildiler. Süper Lig’de tek galibiyetini Ankaragücü karşısında alabilen Andrea Pirlo’nun öğrencileri, bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek. 6 puan ile 13. sırada yer alan Fatih Karagümrük, düşme hattının 3 basamak üstünde ye alıyor. Maçın favorisi olarak gösterilen Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor. Otabek Shukurov ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İstanbulspor 3 Maçtır Kaybetmiyor

İstanbulspor, Süper Lig’de milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş karşısında sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan almayı başaran Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 6 karşılaşmada 5 puan elde etti. Düşme hattının sadece 1 basamak üstünde yer alan İstanbulspor, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ediyor.

Fatih Karagümrük – İstanbulspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor. Otabek Shukurov ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ediyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, maçın favorisi. Süper Lig’de son 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. İstanbulspor’da 3 maçtır kaybetmiyor. Pirlo’nun ekibi, kadro kalitesi olarak rakibinin önünde. İstanbulspor’u mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.73

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor, sürpriz yaptı. Fatih Kargümrük deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazandılar ve bu sezon Süper Lig’de 2. galibiyetini elde ettiler.