LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Real Sociedad Bahis Tahmini 02.10.2022

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdüren Real Sociedad deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Girona ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 3.20, beraberlik 3.25, Real Sociedad kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Girona Sürpriz Peşinde

Girona, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyetleri var ve 7 puan topladılar. Milli maç arasından önceki hafta Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 2-1 mağlup oldular. Arnau Martinez’in ilk dakikalardaki golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Ligde 2 galibiyetini de taraftarı önünde alan Girona, bu hafta Real Sociedad karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Girona’da Borja Garcia, Ivan Martin ve Christian Stuani’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad’da Hedef Üst Sıralar

Real Sociedad, La Liga’da üst sıra takibini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Anoeta’da Espanyol’u konuk eden Real Sociedad, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 6 hafta sonunda 10 puan toplayan Bask ekibi, La Liga’da 8. sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda 2 galibiyet alan Imanol’un öğrencileri, dış sahada oynadığı 3 maçta da skor üretmeyi başardı. Bu hafta Girona deplasmanına konuk olacak Real Sociedad’da Mikel Oyarzbal’ın sakatlığı devam ediyor.

Girona – Real Sociedad Maç Bilgileri

Girona – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Borja Garcia, Ivan Martin ve Christian Stuani’nin sakatlıkları devam ediyor. Real Sociedad’da Mikel Oyarzbal’ın sakatlığı devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi ama Girona, bu sezon iç sahada 2 galibiyet aldı. Girona, taraftarı önünde iyi oynuyor. Real Sociedad ise milli araya galibiyet ile girdi. Espanyol’u 2-1 mağlup ettiler. Montilivi’de oynanancak maçta iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. Tam 8 gol atıldı. Real Sociedad, Sörloth önderliğinde rakibini 5-3 mağlup etti. Gol var tercihimiz rahat kazandı.