İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 02.10.2022

Fransa Ligue 1’de 2 Ekim Pazar günü zirve yarışını yakından ilgilendiren 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunu kazanarak geçirmeniz dileğiyle.

Lens – Lyon: İY 0, 2.10 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Lens, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Lens cephesinde rüya devam ediyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde milli ara öncesi namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Franck Haise ve öğrencileri, 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Zirvenin önemli adayları arasında yer alan ev sahibi, ligde maç kaybetmeyen 3 takımdan 1’si. Milli ara öncesi Nantes deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Lens, zirve yarışında geriye düşse de, harika bir sezon geçiriyor. İç sahada tam 16 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. 8 haftada 16 kez gol bulan Lens, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Ev sahibi milli ara dönüşünde namağlup performansını en yakın rakibi karşısında sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1  sahnesinde milli ara öncesi PSG’yi sahasında konuk eden Lyon, ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve üst üste 3. yenilgisini aldı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Peter Bosz ve öğrencileri, ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplarken, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Son 3 haftada ise sadece 2 gol bulan Lyon, sırasıyla Lorient, Monaco ve PSG’ye kaybetti. Zirvenin tam 10 puan gerisinde kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde kazanarak yeniden zirve yarşına dahil olmak istiyor. Lens karşısında son yıllarda ezici bir üstünlük kuran konuk ekip, son 16 Lens deplasmanından sadece 1 mağlubiyet aldı. Toparlanmak için galibiyet ihtiyacı olan konuk ekip, iç sahada 16 maçtır kaybetmeyen bir rakip karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden Lens, sahasında 3 maçtır mağlup olan Lyon’u konuk edecek. Lyon 3 maçı mağlubiyetle geçirse de, neler yapabileceğini ilk 5 haftada 13 puanla ispatladı. İki takımda Fransa Ligue 1’in etkili takımları arasında yer alıyor. Zirve takibini sürdürmek isteyen Lens ve Lyon, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

Monaco – Nantes: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 9. hafta mücadelesinde, Moanco sahasında Nantes’i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2. Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Reims deplasmanına konuk olan Monaco, Golovin, Ben Yedder ve Minamino’nun golleriyle galip gelmeyi başarırken, 3-0’lık net galibiyet milli ara öncesi moralleri yerine getirdi. Son 3 haftada Nice, Lyon ve Reims’i mağlup etmeyi başaran Philippe Clement’in öğrencileri, ilk 5 haftada yaşadığı puan kayıplarını telafi etti. İlk 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Monaco, yeni sezonda sonradan açıldı diyebiliriz. 3’te 3 yaparak Nantes karşısına çıkacak olan ev sahibi, son 3 haftada sadece aldığı galibiyetlerle değil, sergilediği hücum ve savunma performansıyla da dikkat çekti. 3 maç sonunda 1 gol yiyen Monaco, rakip filelere ise 7 gol göndermeyi başardı. Milli ara dönüşü Nantes’i sahasında konuk edecek olan Monaco, yükselişine devam etmek istiyor. Monaco deplasmanına konuk olacak olan Nantes, Fransa Ligue 1’de son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Antoine Kombouare ve öğrencileri, ilk 8 haftanın ise 7’sinde puan kaybederken, düşme hattının ek yakın takipçilerinden birisi haline geldi. 8 maçtan sadece 7 puan toplamayı başaran Nantes, düşme potasından 1 puan uzaklıkta yer alıyor. Sonm 4 haftadan 2 puan çıkarabilen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise 2 haftadan 3 puan topladı. İlk maçta Olympiakos’u mağlup eden ekip, 2. hafta Qarabağ’a deplasmanda 3-0 kaybetti. İki kulvarda birden etkisiz kalan Nantes, Monaco deplasmanı öncesinde güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya 3 galibiyetle damga vuran Monaco, yeni sezonda güven tazeledi. Üst sıra yarışına yeniden dahil olan ev sahibi, galibiyetlerine Nantes karşısında devam edecektir.

Lorient – Lille: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 2 Ekim Pazar günü fikstürünün açılış mücadelesi, Lorient ile Lille arasında sahne alacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 14:00. Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan Lorient, ligin yeni temsilcisi karşısında fişi ilk yarıdan çekti. İlk 45 dakikayı 3-0 önde kapatan Lorient, 90 dakika sonunda ise 3-1’lik galibiyete uzandı. PSG ve Lens’in ardından ilk 8 haftanın en iyi performansına imza atan ev sahibi, yeni hocası Regis Le Bris önderliğinde sezona sürpriz bir başlangıç yaptı. Son 4 haftanın tamamında kazanan Lorient, 8 hafta sonunda ise 6 galibiyete imza attı. 17 golle liderin ardından Fransa Ligue 1’in en iyi hücum performansını sergileyen ev sahibinde, Teremas Igoboras Moffi ve Dango Ouattara ikilisi toplamda 10 gol kaydetti. Milli ara dönüşü sahasında Lille’i konuk edecek olan 3. sıradaki Lorient, kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 hafta geride kalırken, konuk ekip Lille istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Paulo Fonseca yönetiminde 8 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran ve 7. sırada yer alan konuk ekip, yeni sezonda henüz üst üste 2 galibiyet alamadı. Kazandığı her maçın ardından puan kaybederek üst sıralardan uzak kalan Lille, milli ara öncesi iç sahada Toulouse’u 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Milli arayla birlikte istikrar yakalamak isteye konuk ekip, 3. sıradaki Lorient’e deplasmanda konuk olacak. Lille bu sezon attığı 16 gole karşılık, kalesinde 16 gol gördü. Konuk ekip yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atıyor. İki takımında son 3 maçında 2.5 gol barajı aşıldı. Yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atan Lorient ile Lille, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.14

intobet Bahis Oranı: 5.90