İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 02.10.2022

Türkiye Süper Lig ve Almanya Bundesliga kapsamında, 2 Ekim Pazar günü sahne alaca 3 zorlu mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Beşiktaş – Fenerbahçe: MS 0, 3.17 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ezeli rakiplerin 356. randevusu Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından yayınlanacak. Mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan. Beşiktaş yeni sezonda ilk derbi maçına çıkıyor. Siyah Beyazlılar derbi maratonuna ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında start verecek. Valerien Ismael yönetiminde ilk 5 haftaya 4 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Beşiktaş, oynadığı tempolu futbol ve ilk yarılarda rakiplerine karşı kurduğu baskıyla dikkat çekti. Son 2 haftada ise Siyah Beyazlılarda puan kayıpları başladı. Bireysel hatalar ön plana çıkarken, Necip ve Ersin Destanoğlu’nun hataları ev sahibine 2 haftada 5 puan kaybettirdi. Beşiktaş ilk 7 hafta boyunca kalesinde en az şua izin veren takım olurken, Siyah Beyazlıların kalesine gelen 15 şutun 10’u golle sonuçlandı.  Weghorst, Muleka ve Nkoudou sezona iyi hücum performanslarıyla başlarken, ev sahibi savunma zafiyetlerine henüz çözüm bulamadı. Fenerbahçe’de göreve Jorge Jesus geldi, rota Süper Lig şampiyonluğuna çevrildi. 8 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Sarı Lacivertliler, tecrübeli teknik adamıyla sezona iyi bir başlangıç yaptı. 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 2 haftada Kayserispor ve Alanyaspor karşısında 7 golle 6 puan toplarken, 180 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk hafta Dynamo Kiev’i mağlup eden Fenerbahçe, 2. hafta Rennes deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe imza attı. Geri dönüşle birlikte güven tazeleyen Sarı Lacivertliler, milli araya Süper Lig sahnesinde 5-0’lık Alanyaspor galibiyetiyle girdi. 20 golle ligin en golcü takımı olmayı başaran Fenerbahçe, sadece son haftalarda aldığı galibiyetlerle değil, sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Geniş kadrosunu şu ana kadar çok iyi kullanan konuk ekip, yedek kalecisi İrfan Can dışında tüm oyuncularından verim almayı başardı. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynana son 8 derbinin 5’inden kazanan çıkmadı. Son 3 maçları beraberliklerle sona eren Beşiktaş ve Fenerbahçe, bu sezon derbiye çok formda ve moralli çıkacak. Şampiyonluk yarışında ben de varım demeyi başaran iki İstanbul ekibinin birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

Schalke 04 – Augsburg: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Scahlke 04 cephesinde kötü gidişat Ruhr derbisinden alınan mağlubiyetle devam etti. Almanya Bundesliga’ya 1 sezon sonra geri dönen ve yeni sezona Frank Kramer önderliğinde merhaba diyen ev sahibi, 7 haftanın 6’sında puan kaybetti. 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 6 puan toplamayı başaran Schalke 04, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta. 2 hafta önce iç sahada alınan Bochum galibiyeti Schalke 04 cephesinde toparlanma umutları verirken, Ruhr derbisini Dortmund karşısında kaybettiler. 7 maçın 5’inde skor üretmeyi başaran ev sahibi, kalesini ise gole hiç kapatamadı. Kötü savunma performansıyla dikkat çeken Kramer ve öğrencileri, milli ara dönüşü sahasında Augsburg’u konuk edecek. Fenerbahçe’den kiralık olarak gelen Mergim Berisha, Almanya Bundesliga kariyerinin ilk golünü atarken, Augsburg iç sahada Bayern Münih’i mağlup etti. 3 maçta alınan üst üste galibiyetlerle düşüşe geçen konuk ekip, Werder Bremen karşısında 1-0 kazanarak kötü gidişata son verdi. Kaleci Gikiewicz son dakikada kurtardığı penaltıyla galibiyetin mimarı oldu. Milli ara öncesi son sınavını ise Bayern Münih karşısında veren Augsburg, yeniden Gikiewicz harika performansıyla rakibine geçit vermedi ve Berisha’nın tek golüyle 3 puana uzandı. Üst üste 2 galibiyetle yükselişe geçen Augsburg, 9 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Enrico Maassn ve öğrencileri, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 7 hafta istikrardan uzak performanslar ortaya koyan Schalke 04 ve Augsburg, milli aradan iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Zorlu mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Hertha Berlin – Hoffenheim: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 2 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga kapsamında, Hertha Berlin ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan 8. hafta mücadelesini, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Hertha Berlin cephesinde Sandro Schwarz dönemi puan kayıplarıyla başlarken, son 3 haftadan alınan 5 puan ve namağlup performans grafiğiyle birlikte konuk ekip milli araya moralli girdi. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Hertha Berlin, son 3 haftada ise Augsburg’u mağlup etmeyi başarırken, Bayer Leverkusen ve Mainz 05 karşısında gollü beraberlikler aldı. Mainz 05 karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran ve ilk 45 dakikada rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen konuk ekip, ikinci yarıda aynı etkiyi gösteremedi ve skoru korumayı başaramadı. 3 haftadır skor üretmekte zorlanmayan Hertha Berlin, 6 puanla 13. sırada yer alıyor. Konuk ekibin alt sıralardan kurtulmak için yenilmezlik serisini sürdürmesi gerekiyor. Almanya Bundesliga’nın 7. haftasında en yakın rakiplerinden Freiburg ile evinde karşı karşıya gelen Hoffenheim, 3 maç sonra kalesini gole kapattı ve kendisi gibi formda rakibine geçit vermedi. Karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sona ererken, Andre Breitenreiter ve öğrencileri 7 hafta sonunda puanını 13’ yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Üst sıralardaki yerini korumayı başaran Hoffenheim, yeni sezonda sadece Gladbach ve Dortmund deplasmanlarından eli boş döndü. Geri kalan 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, 7 haftanın 5’inde skor üretmeyi başardı. 5 maçta 12 kez rakip fileleri havalandıran Hoffenheim, hücum hattında etkili olmayı başarıyor. Milli ara dönüşünde Hertha Berlin deplasmanına konuk olacak olan Hoffenheim, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda yükselen bir performans grafiği ortaya koyan Hertha Berlin ile Hoffenheim’ın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum. İki takımda hücum performanslarıyla son haftalarda güven vermeyi başardı.

Toplam İddaa Oranı: 6.45

Bets10 Bahis Oranı: 49.72