Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Hoffenheim İddaa Tahmini 02.10.2022

2 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga kapsamında, Hertha Berlin ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan 8. hafta mücadelesini, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Hertha Berlin galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.72, Hoffenheim galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Etkili Olmaya Başladı

Hertha Berlin cephesinde Sandro Schwarz dönemi puan kayıplarıyla başlarken, son 3 haftadan alınan 5 puan ve namağlup performans grafiğiyle birlikte konuk ekip milli araya moralli girdi. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Hertha Berlin, son 3 haftada ise Augsburg’u mağlup etmeyi başarırken, Bayer Leverkusen ve Mainz 05 karşısında gollü beraberlikler aldı. Mainz 05 karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran ve ilk 45 dakikada rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen konuk ekip, ikinci yarıda aynı etkiyi gösteremedi ve skoru korumayı başaramadı. 3 haftadır skor üretmekte zorlanmayan Hertha Berlin, 6 puanla 13. sırada yer alıyor. Konuk ekibin alt sıralardan kurtulmak için yenilmezlik serisini sürdürmesi gerekiyor.

Hoffenheim Etkisini Sürdürdü

Almanya Bundesliga’nın 7. haftasında en yakın rakiplerinden Freiburg ile evinde karşı karşıya gelen Hoffenheim, 3 maç sonra kalesini gole kapattı ve kendisi gibi formda rakibine geçit vermedi. Karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sona ererken, Andre Breitenreiter ve öğrencileri 7 hafta sonunda puanını 13’ yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Üst sıralardaki yerini korumayı başaran Hoffenheim, yeni sezonda sadece Gladbach ve Dortmund deplasmanlarından eli boş döndü. Geri kalan 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, 7 haftanın 5’inde skor üretmeyi başardı. 5 maçta 12 kez rakip fileleri havalandıran Hoffenheim, hücum hattında etkili olmayı başarıyor. Milli ara dönüşünde Hertha Berlin deplasmanına konuk olacak olan Hoffenheim, üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Hertha Berlin – Hoffenheim Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Jean-Paul Boetius sakat. Hoffenheim cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda yükselen bir performans grafiği ortaya koyan Hertha Berlin ile Hoffenheim’ın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum. İki takımda hücum performanslarıyla son haftalarda güven vermeyi başardı.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmanda Andrej Kramaric’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, Hertha Berlin rakibine 12 dakika içerisinde Lukebakio’nun golüyle cevap verdi. İki takımda beraberlikle haftayı noktaladı.