Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Nottingham Forest İddaa Tahmini 03.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Nottingham Forest deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leicester City ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.78, beraberlik 4.05, Nottingham Forest kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Leicester City’de Galibiyet Hasreti

Leicester City, Premier Lig’de galibiyet hasreti çekiyor. Milli maç arasından önceki hafta Tottenham’a konuk olan Leicester City, sahadan 6-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Leicester City’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. Ligin ilk haftasında Brentford ile 2-2 berabere kalarak ilk puanını almışlardı. Son 6 maçını kaybeden Leicester City’de moraller bozuk. Brendan Rodgers adına da tehlike çanları çalmaya başladı. Maç öncesinde Leicester City’de Ricardo Perreaira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest Alt Sıralarda

Nottingham Forest’da Premier Lig’in bu sezon vasat takımlarından bir tanesi. Premier Lig’de oynadıkları 7 karşılaşmada 4 puan topladılar. Tek galibiyetini ligin. 2. haftasında West Ham’a karşı almışlardı. Milli maç arasından önceki hafta ise City Ground’da konuk ettikleri Fulham’a 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan galibiyet çıkartamayan Nottingham Forest, bu hafta King Power’da Leicester City’nin konuğu olacak. Düşme hattında bulunan Nottingham Forest’da Orel Mangala’nın sakatlığı devam ediyor.

Leicester City – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Leicester City – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Perreaira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Orel Mangala’nın sakatlığı devam ediyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Leicester City, maçın favorisi. Premier Lig’de bu sezon üst üste 7 maçtır galibiyet alamadılar ve ligde galibiyeti bulunmayan tek takımlar. Leicester City bugün de kazanamazsa, Brendan Rodgers’ın görevine son verilebilir. King Power’da taraftarının da desteğiyle Leicester City’den galibiyet beklentim var. Nottingham Forest’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, farka gitti. Nottingham Forest’ı 4-0 mağlup ettiler ve bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini aldılar.