Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lyon İddaa Tahmini 02.10.2022

Fransa Ligue 1‘de ilk 8 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Lens, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lens galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Lens Namağlup Devam Ediyor

Lens cephesinde rüya devam ediyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde milli ara öncesi namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Franck Haise ve öğrencileri, 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Zirvenin önemli adayları arasında yer alan ev sahibi, ligde maç kaybetmeyen 3 takımdan 1’si. Milli ara öncesi Nantes deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Lens, zirve yarışında geriye düşse de, harika bir sezon geçiriyor. İç sahada tam 16 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. 8 haftada 16 kez gol bulan Lens, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Ev sahibi milli ara dönüşünde namağlup performansını en yakın rakibi karşısında sürdürmek istiyor.

Lyon Düşüşe Geçti

Fransa Ligue 1  sahnesinde milli ara öncesi PSG’yi sahasında konuk eden Lyon, ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve üst üste 3. yenilgisini aldı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Peter Bosz ve öğrencileri, ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplarken, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Son 3 haftada ise sadece 2 gol bulan Lyon, sırasıyla Lorient, Monaco ve PSG’ye kaybetti. Zirvenin tam 10 puan gerisinde kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde kazanarak yeniden zirve yarşına dahil olmak istiyor. Lens karşısında son yıllarda ezici bir üstünlük kuran konuk ekip, son 16 Lens deplasmanından sadece 1 mağlubiyet aldı. Toparlanmak için galibiyet ihtiyacı olan konuk ekip, iç sahada 16 maçtır kaybetmeyen bir rakip karşısına çıkacak.

Lens – Lyon Maç Bilgileri

Lens – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Jonathan Gradit sakat. Lyon cephesinde ise Julian Pollersbeck’in sakatlığı bulunuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Corentin Tolisso, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden Lens, sahasında 3 maçtır mağlup olan Lyon’u konuk edecek. Lyon 3 maçı mağlubiyetle geçirse de, neler yapabileceğini ilk 5 haftada 13 puanla ispatladı. İki takımda Fransa Ligue 1’in etkili takımları arasında yer alıyor. Zirve takibini sürdürmek isteyen Lens ve Lyon, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.10

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikada beklediğimiz gibi Lens ile Lyon birbirlerine üstünlük kuramadı. Skoru belirleyen isim 82. dakikada Florian Sotoca oldu ve Lens iç sahada galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.