Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Lille İddaa Tahmini 02.10.2022

Fransa Ligue 1‘de 2 Ekim Pazar günü fikstürünün açılış mücadelesi, Lorient ile Lille arasında sahne alacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 14:00.

Betroad, Lorient galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Lorient Üst Sıraları Bırakmadı

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan Lorient, ligin yeni temsilcisi karşısında fişi ilk yarıdan çekti. İlk 45 dakikayı 3-0 önde kapatan Lorient, 90 dakika sonunda ise 3-1’lik galibiyete uzandı. PSG ve Lens’in ardından ilk 8 haftanın en iyi performansına imza atan ev sahibi, yeni hocası Regis Le Bris önderliğinde sezona sürpriz bir başlangıç yaptı. Son 4 haftanın tamamında kazanan Lorient, 8 hafta sonunda ise 6 galibiyete imza attı. 17 golle liderin ardından Fransa Ligue 1’in en iyi hücum performansını sergileyen ev sahibinde, Teremas Igoboras Moffi ve Dango Ouattara ikilisi toplamda 10 gol kaydetti. Milli ara dönüşü sahasında Lille’i konuk edecek olan 3. sıradaki Lorient, kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Lille Araya Galibiyetle Girdi

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 hafta geride kalırken, konuk ekip Lille istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Paulo Fonseca yönetiminde 8 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran ve 7. sırada yer alan konuk ekip, yeni sezonda henüz üst üste 2 galibiyet alamadı. Kazandığı her maçın ardından puan kaybederek üst sıralardan uzak kalan Lille, milli ara öncesi iç sahada Toulouse’u 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Milli arayla birlikte istikrar yakalamak isteye konuk ekip, 3. sıradaki Lorient’e deplasmanda konuk olacak. Lille bu sezon attığı 16 gole karşılık, kalesinde 16 gol gördü. Konuk ekip yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atıyor.

Lorient – Lille Maç Bilgileri

Lorient – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Hakim Ben El Hadj. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Adil Aouchiche sakat. Lille cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Laurent Abergel, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

İddaa Tahmini

İki takımında son 3 maçında 2.5 gol barajı aşıldı. Yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atan Lorient ile Lille, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient iç sahada 10 kişiyle kazandı ve harika performansına milli ara dönüşünde devam etti. Lille cephesinde ise işler yolunda gitmiyor. Mücadelede iki takımda beklediğimiz gibi skor üretti.