LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Elche Bahis Tahmini 03.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Elche deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 1.75, beraberlik 3.75, Elche kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Evinde Favori

Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’da 2 galibiyete sahip. Milli maç arasından önceki hafta San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’ya 3-2 kaybetmişleri. Geride kalan 6 haftada 7 puan toplayan Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, 12. sırada yer alıyor. Bu sezon Vallecas’da ise sadece Valencia karşısında kazanabildiler. Bu hafta Vallecas’da konuk edecekleri Elche karşısında da maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor.

Elche’nin Galibiyeti Yok

Elche’de galibiyet hasreti devam ediyor. La Liga’da bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Elche’nin sadece 1 puanı bulunuyor. La Liga’da tek puanını Almeri’ya karşı 1-1’lik skor ile almışlardı. Milli maç arasından önceki hafta Barcelona deplasmanına konuk olan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, rakibine 3-0 mağlup olmuştu. La Liga’da oynadıkları son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Elche, ligin son sırasında yer alıyor. La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumundalar. Bu hafta Elche’de Gonzalo Verdu kart cezalısı. Fidel ve Javier Pastore ise sakat olan isimler.

Rayo Vallecano – Elche Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor. Elche’de Gonzalo Verdu kart cezalısı. Fidel ve Javier Pastore ise sakat olan isimler.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Elche, ligin en zayıf takımı olarak dikkat çekiyor. La Liga’da oynadıkları 7 maçta sadece 1 puan alabildiler. Galibiyeti bulunmayan Elche, ligin dibine demir atmış durumda. Rayo Vallecano’da bu sezona iyi başlayamadı ama Vallecas’da favoriler. Vallecas’da oynadıkları son maçta Valencia’yı mağlup etmişlerdi. Andoni Sagarna’nın ekibi, Elche’yi mağlup eder ve haftayı galibiyet ile kapar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, hata yapmadı. Vallecas’da taraftarı önünde konuk ettikleri Elche’yi 2-1 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.