LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Osasuna İddaa Tahmini 02.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Günün son maçında Real Madrid iç sahada, Osasuna’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.34, beraberlik 5.30, Osasuna kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Real Madrid’de İşler Yolunda

Real Madrid’de işler yolunda gidiyor. Şampiyonlar Ligi ve La Liga’da olmak üzere üst üste galibiyetler ile yoluna devam eden Real Madrid, milli araya galibiyet ile girmişti. Madrid derbisinde Atletico Madrid’in konuğu oldular ve rakibini 2-1 mağlup ettiler. La Liga’da üst üste 6. galibiyetini elde eden ve şimdiye kadar puan kaybı yaşamayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Barcelona’nın 2 puan üzerindeler. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Real Madrid’in yine kazanması bekleniyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Luka Modric’in sakatlığı var.

Osasuna Evinde Mağlup

Osasuna, bu sezon La Liga’da 4 galibiyet almayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta El Sadar’da konuk ettikleri Getafe karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Getafe’ye 2-0 kaybeden Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, iç sahada ilk kez puan kaybetti. Getafe karşısında golcü Avila’yı da kırmızı karta kurban verdiler. 6 haftada sonunda 12 puana sahip olan Osasuna, 5. sırada yer alıyor. Bu hafta lider Real Madrid’e konuk olacak Osasuna’da Chimy Avila kart cezalısı.

Real Madrid – Osasuna Maç Bilgileri

Real Madrid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORTS kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Luka Modric’in sakatlığı var. Osasuna’da Chimy Avila kart cezalısı.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema

Osasuna'nın ilk 11'i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da üst üste 6 maçtır kazanmayı başarıyor. La Liga’da 18 puanları var ve lider konumdalar. Milli aradan önce Madrid derbisinde Atletico Madrid’i 2-1 mağlup ettiler. Osaasuna engelini de rahat geçmelerini bekliyorum. En az 2 farklı galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, bu sezon La Liga’da ilk kez puan kaybetti. Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar ve liderliği Barcelona’ya kaptırdılar.